Gifflarien suosio?
Kommentit (19)
Olen aikuinen enkä tiedä muita korvisbrändejä jotka olisivat pehmeitä suoraan pussista. Tiedostan että ainekset eivät ole priimaa. Syön kerran vuoteen.
En ymmärrä minäkään.
Jollei ole oikeaa pullaa, niin jätän syömättä giflarit.
Monet miehet tykkäävät äitipullasta ns mässystä. Eivät itse leivo mitään.
Vierailija kirjoitti:
Koska ovat aavistuksen verran kosteampia kuin muut kaupan kuivat veteen ja rapsipalmuun leivotut paskakäntyt, koska niissä on edes kananmunaa.
Mutta kun katsot ainesosalista googlesta niin ihan samalla lailla nekin ovat leivottuja vehnään, veteen ja palmuöljyyn. Ei ole oikeaa korvapuustia nähnytkään.
Hyviä ovat silti. M51
Vierailija kirjoitti:
Koska ovat aavistuksen verran kosteampia kuin muut kaupan kuivat veteen ja rapsipalmuun leivotut paskakäntyt, koska niissä on edes kananmunaa.
Mutta kun katsot ainesosalista googlesta niin ihan samalla lailla nekin ovat leivottuja vehnään, veteen ja palmuöljyyn. Ei ole oikeaa korvapuustia nähnytkään.
Pågen Gifflar 300g sulatettu esipaistettu
Vehnäjauho, vesi, sokeri, kasvirasva (palmu, rapsi), fariinisokeri, modifioitu tärkkelys, kaneli (0,8%), sakeuttamisaine (pektiini), suola, glukoosisiirappi, rasvaton MAITO, hiiva, KANANMUNA
huh, aikamoista kuraa. Ja koska kananmuna on aivan viimeisenä listalla kaukana kanelin alla, sitä on ehkä noin tuhannesosa (0,1%) tuotteen painosta.
Se on juurikin näin - Se on Pågen.
Jokunen vuosi sitten joku ns suomalaisista leipomoista teki korvapuusteja myös pussitavaraksi, en muista mikä. Sitten nämä keksivät, että vitriinimyynnissä yksitellen näistä saa enemmän rahaa, joten jättivät nuo pussikorvapuustit kokonaan pois myynnistä. Monelle lähtee sitten nykyään heräteostona nimenomaan Gifflar-pussi kaupasta mukaan, koska mitään muuta vastaavaa ei ole enää myynnissä.
Kohta niitä ei enää saa kun Ruotsi on jo islamilaistunut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koska ovat aavistuksen verran kosteampia kuin muut kaupan kuivat veteen ja rapsipalmuun leivotut paskakäntyt, koska niissä on edes kananmunaa.
Mutta kun katsot ainesosalista googlesta niin ihan samalla lailla nekin ovat leivottuja vehnään, veteen ja palmuöljyyn. Ei ole oikeaa korvapuustia nähnytkään.
Pågen Gifflar 300g sulatettu esipaistettu
Vehnäjauho, vesi, sokeri, kasvirasva (palmu, rapsi), fariinisokeri, modifioitu tärkkelys, kaneli (0,8%), sakeuttamisaine (pektiini), suola, glukoosisiirappi, rasvaton MAITO, hiiva, KANANMUNA
huh, aikamoista kuraa. Ja koska kananmuna on aivan viimeisenä listalla kaukana kanelin alla, sitä on ehkä noin tuhannesosa (0,1%) tuotteen painosta.
Oleellista on maku. Hyvää on. M51
Ainesosaluettelo viittaa siihen että munaa on vain pinnassa nimeksi paistoväriä antamassa
Vierailija kirjoitti:
Ainesosaluettelo viittaa siihen että munaa on vain pinnassa nimeksi paistoväriä antamassa
En kaipaa munaa, vaan Giflareita, varsinkin vaniljaverioita. M51
Ne on aika pahoja, lapsilla menee eväsretkellä.
Vierailija kirjoitti:
Kohta niitä ei enää saa kun Ruotsi on jo islamilaistunut.
Vihaako islamisti Gifflaria??
Nehän on kuvottavia. Aina ihmetellyt kuka niitä syö. Palstamammat-ja papat tietenkin.
Olen joskus erehtynyt ostamaan enkä tykännyt. Ovat inhottavaa kosteata puolikypsää mätkyä ja ne pitäisi ainakin paistaa uudelleen ennen tarjoilua.
Vierailija kirjoitti:
Olen joskus erehtynyt ostamaan enkä tykännyt. Ovat inhottavaa kosteata puolikypsää mätkyä ja ne pitäisi ainakin paistaa uudelleen ennen tarjoilua.
Etkö tiedä, että pullaa ei saa paistaa täysin läpikypsäksi? Peruspikkupulla ja -pitko on parasta silloin, kun siinä on valkea sydän. Läpikypsä pulla on kuiva ja menettänyt herkullisuutensa.
Koska ovat aavistuksen verran kosteampia kuin muut kaupan kuivat veteen ja rapsipalmuun leivotut paskakäntyt, koska niissä on edes kananmunaa.
Mutta kun katsot ainesosalista googlesta niin ihan samalla lailla nekin ovat leivottuja vehnään, veteen ja palmuöljyyn. Ei ole oikeaa korvapuustia nähnytkään.