Vihaan kuivattuja luumuja lähes oksennukseen asti. Mihin ruokaan niitä voisi "piilottaa"?
Onko mitään, missä niiden maku ja koostumus "katoaisi" ? Ei jälkiruokia!. Joku ajatteleva antoi niitä joululahjaksi varmaan 20 pussia. En ole pystynyt edes laskemaan. En haluaisi heittää ainakaan kaikkia roskiin.
Kommentit (18)
Sämpylätaikinaan pieninä palasina.
luumuviiniä tai luumuviinaa ja annat jouluna takasin sille joka ne luumut antoi :D
Entä jos yrittäisit vaihtaa niitä tuttujen kanssa päikseen johonkin muuhun? Tai lahjoittaa jonnekin ruoka-apuun.
Jos luumuja liottaa vedessä ja soseuttaa sitten tehosekoittimella, niin rakenne katoaa. Mutta maku jää. Jos se ei haittaa, niin sosetta voisi käyttää itämaisten kastikkeiden makeana elementtinä.
Häh? Kyllähän kaikki luumuista pitää.
Mä teen jauhelihasta hyvin maustetun ja pistän lihapullan sisään neljänneksen luumusta ja maistuu muuten erittäin hyvältä!
Luumurahkan tekisin, pitänee luumuja ensin liottaa. Vaahdota kuohukerma ja maitorahka, hippusen sokeria ja luumut sekaan.
Mutta jos ei maistu tai tuntuu hankalalta niin antaisin eteenpäin, viet esim. työpaikan kahvihuoneeseen saa ottaa-lappu päällä.
Kiva piilo v-tuilulahja kaverilta.
Suomessa ei osata käyttää makeita aineksia suolaiseen, mutta niissä se luumukin on parempaa. Jokin suolainen hyvin maustettu kinkkupiirakka vaikka ja saksii luumuja maltilla sekaan.
Vetele ääntä kohti, niin paska luistaa.
Ei niitä tarvitse syödä eikä piilottaa jos ei kerran tykkää. Ummetukseen toimivat kyllä tosi hyvin.
Lahjoita koululle ne tekee kiiseliksi tai hilloksi. Luumuhillo ja sose käy vanhusten hoivakotiin on myös. Jos totta puhutaan kaupan hyllyt on täynnä luumusosetta lapsille. Se käy pullapitkoon. Helppoja keittää hilloksi. Älkää nyt pelleilkö . Lahjoita puliukoille.
Jos et itse syö, voit tehdä jotain tarjottavaa vieraille.
Lapsena inhosin luumua jossain suolaisessa ruoassa, mutta nyt ajattelin kokeilla jotain reseptiä, joka lapsena jäi lautaseen, esim. jauhelihakääryleet, joihin tulee luumua sisälle.
Possupataan