Lue keskustelun säännöt.
Erikoinen juttu. Riisistä tuli tosiaankin pehmeämpää kun keitin sen ilman suolaa
Kommentit (7)
Mä keitän riisin aina lihaliemessä. Saa kivittää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Mä en tykkää mössöpehmeästä riisistä.
Onkos täällä puhuttu mössöpehmeästä? Ei ole. Sitä saat apsilta.
Vierailija kirjoitti:
Mä keitän riisin aina lihaliemessä. Saa kivittää.
Toimii hyvin jos aikoo tehdä paistettua riisiä seuraavana päivänä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä keitän riisin aina lihaliemessä. Saa kivittää.
Toimii hyvin jos aikoo tehdä paistettua riisiä seuraavana päivänä.
En aio.
- se jota lainasit
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mä keitän kanaliemessä ja lisään parin ruokalusikallista ruokaöljyä sekaan.
Mä en tykkää mössöpehmeästä riisistä.