Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Erikoinen juttu. Riisistä tuli tosiaankin pehmeämpää kun keitin sen ilman suolaa

Vierailija
08.03.2025 |

Jotain se Kim mikkolakin tietää.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en tykkää mössöpehmeästä riisistä.

Vierailija
2/7 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä keitän riisin aina lihaliemessä. Saa kivittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä en tykkää mössöpehmeästä riisistä.

Onkos täällä puhuttu mössöpehmeästä? Ei ole. Sitä saat apsilta.

Vierailija
4/7 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä keitän riisin aina lihaliemessä. Saa kivittää.

Toimii hyvin jos aikoo tehdä paistettua riisiä seuraavana päivänä.

Vierailija
5/7 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistähän tuollainen johtuu?

Vierailija
6/7 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mä keitän riisin aina lihaliemessä. Saa kivittää.

Toimii hyvin jos aikoo tehdä paistettua riisiä seuraavana päivänä.

En aio.

- se jota lainasit

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
08.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä keitän kanaliemessä ja lisään parin ruokalusikallista ruokaöljyä sekaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan neljä kuusi