Mitä tehdä raparperista?
Raparperiä tulee taas valtavat määrät ja olisi kiva keksiä siitä jotain muutakin kuin iänikuista soppaa ja peruspiirakkaa. Mikä on sinun paras raparperireseptisi, annathan sen jakoon? :)
Kommentit (9)
Googlettamalla "mikan reseptit" löytyy joitain eri versioita raparperille (aakkosellinen luettelo kohdassa "kaikki reseptit")
raparperia on kilotolkulla jo nyt, senkun vaan keksisi käyttöä.
olen aina viipaloinut pakkaseekin,mutta eipä niitä tule koskaan käytettyä..
raparperi-mansikka-marenkipiiraita... NAM.
raparperimehu on ihanaa.
ohjeita ei ole nyt käsillä mutta google kertoo
hakusanalla raparperi. Wau. Alkoi kiinnostaa minuakin.
Raparperi-vadelmahillo on aivan ihanaa.
Vispipuuroo, mehusta hyytelöä hyvää esim. kanan kanssa.
Ihan vaan paloina pakkaseen, saa koko talven piirakoita ja kiisseleitä.
Aamulla tein raparperi-riisipuuroa (resepti Pirkan sivuilla). Raparperia voi myös käyttää marinadissa tai chutneyssä. Hakusanat "raparperi marinadi" ja saat esille useita vaihtoehtoja Googlessa. Leivonnaisista suosikkini on raparperikerroskakku (Pirkan sivuilla tämäkin)
Anna raparperia sellaisille, joilla ei ole omaa puskaa, meillä töissä raparperin (ja syksyllä omenien) kasvattajat tuovat usein ylimääräisiä meidän "maattomien" iloksi.
Raparperihillo, hillosokerilla tehtynä on ihanaa.
Entäs raparperihillo? Tai laske mehuksi?