Reissumies ruisleipä pilattu
Miksi menitte muuttamaan sen tekstuuria, se ei tunnu enää ruisleivältä. Siinä on limpun tai pullan rakenne nykyään, sellainen ylisiloinen. Onneksi löytyy muita valmistajia jotka tekee kunnon ruisleipää.
Kommentit (24)
Lopetin syömisen kun tuli outoja naamoja pussiin.
Ihanan pehmeä ja maukas. Kaikki ei tykkää imeä ankeaa känttyä.
Lasten hampaille tehty, kaukana aidosta ruisleivästä.
Moni ruisleipä ei ole ruisleipää vaan niissä on vehnäjauhoja. Muutenkin, leipä ei ole millään asteella terveellistä, olkaa 2kk ilman leipää, pullaa ymv huomaatte eron.
Valitettavasti höttöleivät käyvät hyvin kaupaksi oikeiden kustannuksella.
1,1% suolamäärällä sitä paskaa ei voi kutsua leiväksi. Leivässä on suolaa vähintään 2,5%
Onneksi ei tarvitse ostaa kaupasta ruisleipää.
Lidlin reissueväs on hyvä ruisleipä, kandee kokeilla.
Älkää syökö leipää, se pilaa terveyden.
Vierailija kirjoitti:
Lidlin reissueväs on hyvä ruisleipä, kandee kokeilla.
Retkieväs taitaa olla. No joku. Tosi hyvä. Oululaisen eli Fazerin reissarit on menettäneet makuaan, miksikähän, joku uusi paistotekniikka ehkä
Täytyy vastata tähän ketjuun. Itse harmittelen miten Elovenan gluteeniton porkkanasämpylä on nykyään aika pahaa. Ennen oli muhkea ja maukas. Nykyään joka pussillinen on pohjasta palanutta kuivaa känttyä. Ei kiitos.
Reissumies on aina ollut pahaa maultaan.
Kieltämättä melkoista pullaa nykyään. Ruisleipää Reissumies ei ole koskaan nähnyt.
Vierailija kirjoitti:
Älkää syökö leipää, se pilaa terveyden.
Riippuu täysin leivästä.
Ovatko muut huomanneet sämpylöiden huonontumisen viime aikoina?
Vierailija kirjoitti:
Ovatko muut huomanneet sämpylöiden huonontumisen viime aikoina?
Millä tavalla ne sämpylät ovat huonontuneet?
Jälkiuunipala on paras ruisleipä maultaan ja koostumukseltaan. Myös eniten kuitua siinä.
Vierailija kirjoitti:
Reissumies on aina ollut pahaa maultaan..
Meitä on sitten ainakin kaksi jotka ei tykkää reissumies leivästä.
Reissumies on PAREMPI nyt !