Tein nyt sitten maustekakun minkä pakastin.
Laitoin taikinaan 100g vähemmän rasvaa ja 1dl vähemmän sokeria. Saa nähdä miten kakku maistuu kun tuossa kohtapuolin palasen haukkaan kahvin kera.
Kommentit (4)
Hyvä. Usein kohotusaine jättää ilmaa kakkuun paljon, vaikka söisit puolet ei ole paljoa. Litistämällä kakkua kädellä tietää paljonko on oikeaa massaa.
Olen tehnyt joskus saman ja vielä se vähempi rasva menee, tosin sekin vie makua, mutta vähempi sokeri ei. Maistuu leivältä, ei kakulta.
Vierailija kirjoitti:
Olen tehnyt joskus saman ja vielä se vähempi rasva menee, tosin sekin vie makua, mutta vähempi sokeri ei. Maistuu leivältä, ei kakulta.
Alkuperäisessä reseptissä 200g rasvaa ja 2,5dl sokeria. Puolitin annoksen. Olen yhden leiponut alkuperäisellä ja se oli ainakin selvästi rasvainen. En luule että 1dl vähemmän sokeria liikaa vaikuttaa. Onhan tässä mausteita kumminkin niin luulisi makua löytyvän.
Pidäthän meidät ajan tasalla tapahtumien kehityksestä?