Kilo jauhelihaa, mitä tekisit yksin asuvana?
Pitäis tänään tehdä jotain. Ehkä teen pihvejä osasta ja toisesta osasta sitten raakana lihapullia pakkaseen vai olisiko järkevää kypsentää ne ensin?
Myös muita vaihtoehtoja otetaan huomioon.
Kommentit (22)
Paistoin pannulla laardissa ja lisäsin kolme kananmunaa - sitten söin sen pois.
Paistaminen, suola ja eri pussukoihin pakkaseen. Osa kai tekee pyörykkää ja pihviä, sipulia.
Nonniin, Ap:n ruuanlaittoprojekti on sitten aloittamista vaille valmis!
Vierailija kirjoitti:
Yrjölän puuroa. Paljon
Oletko koira?
Lihapullia ja pihvejä paistat uunissa pellillä. Jäähdytät ja pakastat osan. Muusia ja kaupan kermakastiketta.
Paistaisin koko satsin, ja sen mitä en käyttäisi saman tien, pakastaisin annospusseissa valmiina käytettäväksi myöhemmin.
Seuraavaksi kai aloitus aiheesta "Kaksi kiloa perunoita, mitä tekisit yksin asuvana?".
Ruskistaisin koko lihapalan, jakaisin sopivan kokoisiksi paloiksi ja pakastaisin. Ei sen kummempaa.
Vierailija kirjoitti:
Paistoin pannulla laardissa ja lisäsin kolme kananmunaa - sitten söin sen pois.
KOS ei ole älykästä sanottavaa, pysy poissa!
Pullia, pihvejä ja kypsinä ehdottomasti pakkaseen
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yrjölän puuroa. Paljon
Oletko koira?
Sitäpaitsi se on Pajalan puuro ja se on ns toimituspuuro!
Tee jauheliha"limppu", voit sekoittaa jauhelihaan sipulia hakkeena ja vaikka valkosipulia, chiliä, porkkanaraastetta, eri mausteita jne. Laita mielellään jauheliharullan sisään jotain vihannesta, ihan vaikka herne-maissi-paprika-sekoutuskin käy ja on herkullinen. Älä kypsennä sitä etukäteen. Kananmunia keitettynä voit pistää sisimmäksi täytteeksi, ei mikään pakko. Paistettuna voit leikata viipaleiksi ja vaikka pakastaa tulevaan käyttöön.
Älä pakasta raakaa jauhelihaa. Jos tahdot pakastaa valmiina annospaloina, paista, mausta mustapippurilla ja suolalla ja jaa annospusseihin.
Paistan sipulin kanssa ja pakkaseen annoksina
sitten voi käyttää vaikka pastakastikkeen kanssa osan ja tehdä vaikka tuommoisen Texmex salaatin tai tacot jne
Laittaisin puolet pakkaseen ja puolesta tekisin kastikkeen, lasagnen, makaronilaatikon tms jota söisi muutaman päivän.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paistoin pannulla laardissa ja lisäsin kolme kananmunaa - sitten söin sen pois.
KOS ei ole älykästä sanottavaa, pysy poissa!
Olikos sinulla? Kysyttiin miten valmistaisin ja juuri noin valmistin. Maukasta paistettuna ja terveellistä!
Minä kypsentäisin ekana ennen pakastamista. Hyvät ideat. Mureke olisi tietysti myös yksi hyvä käyttökohde.
Ja pitsan päälle sitä jauhelihaa suoraan tai pakastimesta. Ehkä minäkin sipulin kanssa paistaisin myös jos meinaisin pakastaa.
Mä pistäisin suurimman osan raakana pakkaseen, annosrasioihin pakattuna.
Mureke taikina tiukalle rullalle folioon ja uuniin. Voi leikata vaikka leivänpäälliseksi.
Tykkâä paistaa jauhelihaa ja pakastan annoksina
teen salaatin ja yleensâ avocadoa ja salsaa ja limechilimajoa lisukkeena maustamassa jauhelihaa Plus jos on maissichipsejä