Uudessa riisinkeittimessäni on 10 eri ohjelmaa ja induktio
Tulee törkeän hyvää riisiä ihan perustoiminnollakin. Yumami toiminnolla tulee ihan tajuttoman hyvää jasmiiniriisiä. Ruskeaa riisiä en ole vielä testannut, sillekin on oma erikoisohjelmansa. Ohje löytyy myös banaanikakulle.
Kommentit (16)
Vierailija kirjoitti:
Minä keitän riisin kattilassa, hyvää tulee.
Sanotaanko että syötävää saa silläkin tavalla.
Vierailija kirjoitti:
Deduktio olisi parempi menetelmä.
Ööh?
Minkä merkkinen keitin sulla on? Meidän hajosi 20 vuoden käytön jälkeen ja haluamme uuden.
Vierailija kirjoitti:
Minkä merkkinen keitin sulla on? Meidän hajosi 20 vuoden käytön jälkeen ja haluamme uuden.
Bamboo. Ihan eri luokkaa kun entinen obh tai joku sinnepäin. Kärtsäsi vaan pohjaan kaikki. Tuo pitää riisin lämpimänä tuntitolkulla ja silti kosteana jos tarve.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minkä merkkinen keitin sulla on? Meidän hajosi 20 vuoden käytön jälkeen ja haluamme uuden.
Bamboo. Ihan eri luokkaa kun entinen obh tai joku sinnepäin. Kärtsäsi vaan pohjaan kaikki. Tuo pitää riisin lämpimänä tuntitolkulla ja silti kosteana jos tarve.
Täytyy katsoa. Tuntematon merkki minulle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Deduktio olisi parempi menetelmä.
Ööh?
Mulla toimii myös Abduktio. Se on sitä uusinta uutta.
Leikkikalut on aina paikallaan niitä tarvitseville.
Induktio riisikeittimessä: Yksi riisi on kypsä, joten kaikki riisit ovat kypsiä.
Vierailija kirjoitti:
Leikkikalut on aina paikallaan niitä tarvitseville.
Miljardi kiinalaista on varmaan samaa mieltä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minkä merkkinen keitin sulla on? Meidän hajosi 20 vuoden käytön jälkeen ja haluamme uuden.
Bamboo. Ihan eri luokkaa kun entinen obh tai joku sinnepäin. Kärtsäsi vaan pohjaan kaikki. Tuo pitää riisin lämpimänä tuntitolkulla ja silti kosteana jos tarve.
Täytyy katsoa. Tuntematon merkki minulle.
Niin se oli minullekin ennenkuin otin selvää. Zojirushia koetin löytää, mutta niiden EU-mallit ovat aika kälyisiä ja hirvittävän hintaisia ominaisuuksiin nähden.
Voihan sitä riisiä keitellä monella eri tavalla tavan kattilallakin, riisiä seisten, riisiä istuen, riisiä päällä seisten, riisiä käsillä kävellen, siinä on jo 4 ohjelmaa ainakin.
Puurotoiminto on mielenkiintoinen. Se on vielä testaamatta. Voi ajastaa niin että puuro on aamuksi valmista.
Höyrytystoimintokin on. Höyrytyskori on vain melko pieni ja matala. mahtuu siihen jokunen dumpling kuitenkin tai kasviksia parille hengelle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minkä merkkinen keitin sulla on? Meidän hajosi 20 vuoden käytön jälkeen ja haluamme uuden.
Bamboo. Ihan eri luokkaa kun entinen obh tai joku sinnepäin. Kärtsäsi vaan pohjaan kaikki. Tuo pitää riisin lämpimänä tuntitolkulla ja silti kosteana jos tarve.
Meillä on joku halppis joka kanssa polttaa pohjaan. Plussana voi pitää sitä että se pohjaanpalanut riisihän on joku ihan oma ruokalajinsa, vaikka tahattomasti tuossa tuleekin :D
Minä keitän riisin kattilassa, hyvää tulee.