Onko perunalohkojen ruskistaminen paistinpannulla ihan 70-lukua?
Kommentit (19)
Ei niitä lohkoina paistettu 70-luvulla, kunnon ihmiset kuutioivat tai viipaloivat perunat ennen paistamista.
Liesi kaikkinensa, jopa kahvinkeitinkin on niin so last season kuin voi olla! Oman arvonsa tunteva kotikokki valmistaa kaiken Air Fryerissä. Roskiin joutaa kaikki muu keittiöstä tilaa viemästä.
Ei kannata vetää mitään johtopäätöksiä, sillä ja tällä aikakaudella tehtiin niin ja näin, asiat palaavat aina uudelleen muotiin.
Poskein ruskistaminen nyrkkiraudalla on
Vierailija kirjoitti:
Erikoinen kysymys. Kyllä niitä edelleenkin moni tykkää syödä. Jos käyt ikinä lounaspaikoissa buffetista loppuvat ekaksi juuri ne pannulla paistetut perunat
Nii, ne on niitä paistinpottuja. Ku laitetaan munaa ja makkaraa kyytiin, tulee pyttipannu.
Mitäköhän merkitystä sillä mahtaa olla?
Onko kahdella jalalla kävely ihan 1950? Kuka enää viitsii?
Vierailija kirjoitti:
Liesi kaikkinensa, jopa kahvinkeitinkin on niin so last season kuin voi olla! Oman arvonsa tunteva kotikokki valmistaa kaiken Air Fryerissä. Roskiin joutaa kaikki muu keittiöstä tilaa viemästä.
Air Fryer kyökissä ja Satisfyer makuuhuoneessa takaa tyytyväisyyden.
Se o vähä ku Oulusa, kokkaakko nää kakkoo?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Erikoinen kysymys. Kyllä niitä edelleenkin moni tykkää syödä. Jos käyt ikinä lounaspaikoissa buffetista loppuvat ekaksi juuri ne pannulla paistetut perunat
Nii, ne on niitä paistinpottuja. Ku laitetaan munaa ja makkaraa kyytiin, tulee pyttipannu.
niin, paistetuista perunoistahan tässä kokoajan puhuttiin.
Ai tässä tarkoitettiin paistettuja perunoita. Minulle perunalohkojen ruskistaminen toi mieleen jostain syystä jotkut raakana paistettavat perunat, joita ruskistetaan. Kyllä meillä ainakin paistetaan perunoita ainakin kerran kahdessa viikossa ellei useammin. Aina silloin kun jostain syystä jää yli keitettyjä perunoita ja ne alkavat mennä jääkaapissa jo vähän vanhoiksi.
Ei ole 70-lukua.
Esimerkiksi suurten kauppojen lämpötiskeissä myytävissä lounaissa on tarjolla paistettuja
Pariisin perunoita.
Paistetut perunat ovat herkullisia, mutta rasvaisiahan ne ovat.
Voissa paistetut keitetyt perunat vievät kielen mennessään.
Vanha sanonta onkin: Ken keitetyn paistaa, se makean maistaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Erikoinen kysymys. Kyllä niitä edelleenkin moni tykkää syödä. Jos käyt ikinä lounaspaikoissa buffetista loppuvat ekaksi juuri ne pannulla paistetut perunat
Nii, ne on niitä paistinpottuja. Ku laitetaan munaa ja makkaraa kyytiin, tulee pyttipannu.
niin, paistetuista perunoistahan tässä kokoajan puhuttiin.
Lohkoperunat eivät ole paistettuja perunoita vaikka valmistustapa onkin sama - tuotteen formaatti sen ratkaisee.
Niinkö luulet idiootti että silloin vasta alettiin noin tekemään.
Onhan niitä perunoita paistettu pannulla ainakin 100 vuotta Suomessakin.
Hyviä tulee, kun käyttää paistamiseen aitoa voita.
Kyllä. Tammikuun ensimmäisenä päivänä vuonna 1980 loppui perunoiden paistaminen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Erikoinen kysymys. Kyllä niitä edelleenkin moni tykkää syödä. Jos käyt ikinä lounaspaikoissa buffetista loppuvat ekaksi juuri ne pannulla paistetut perunat
Nii, ne on niitä paistinpottuja. Ku laitetaan munaa ja makkaraa kyytiin, tulee pyttipannu.
niin, paistetuista perunoistahan tässä kokoajan puhuttiin.
Kokoajan perunat ovatkin parempia perunoita kuin siivoajan perunat tai vaikkapa laulajan perunat. Kokoaja on kova jätkä vaikka syökin pehmoisia perunoita!
Erikoinen kysymys. Kyllä niitä edelleenkin moni tykkää syödä. Jos käyt ikinä lounaspaikoissa buffetista loppuvat ekaksi juuri ne pannulla paistetut perunat