Mitenkäs se nyt on.Voiko airfryerissa käyttää tavallista leivinpaperia vai ei?
Ja miten airfryer leivinpap.eroaa tavallisesta?
Tästä ollaan mieltä puolesta ja vastaan.
Kommentit (15)
Minun airfryerin max lämpötila on 200 astetta, normi uunissa max 300 astetta. Uunissa käytän halvinta paperia, joka kestää 225 astetta, eli alkaa tummua selvästi jo 250 asteessa. Varmaan syttyisi palamaan 300 asteessa.
No monessa paikkaa lukee,että leivinpap.estää ilmavirtauksen rei'istä ja ei saa käyttää.
Siksipä juuri ihmettelen,miten airfryer leivinpap.eroaa tavallisesta?t.ap
Vierailija kirjoitti:
No monessa paikkaa lukee,että leivinpap.estää ilmavirtauksen rei'istä ja ei saa käyttää.
Siksipä juuri ihmettelen,miten airfryer leivinpap.eroaa tavallisesta?t.ap
Mikä sen paperin tarkoitus on? Jos haluat pitää sen alimman kaukalon puhtaampana, pistä se paperi sinne pohjalle, yläkorin ja pohjan väliin.
Vierailija kirjoitti:
No monessa paikkaa lukee,että leivinpap.estää ilmavirtauksen rei'istä ja ei saa käyttää.
Siksipä juuri ihmettelen,miten airfryer leivinpap.eroaa tavallisesta?t.ap
Ei se eroakaan kuin muotoilultaan: se on valmiiksi sellainen "kuppimallinen".
Rapeampaa saa ilman paperia (koska neste pääsee valumaan niistä rei'istä ja ilma kiertää joka puolelta), laite pysyy puhtaampana paperin kanssa. Paperin kanssa voi tehdä sellaisia ruokia, missä tarvittaisiin vuoka, esim. munakasta olen tehnyt airfryer-paperissa. Että se on vähän niin ja näin, milloin sitä paperia kannattaa käyttää ja milloin ei.
Jos paperi on ylemmässä korissa,pitää se molemmat puhtaina.Mikä järki sitä sinne alas on laittaa?vmäisempi pestä on ritiläkori.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No monessa paikkaa lukee,että leivinpap.estää ilmavirtauksen rei'istä ja ei saa käyttää.
Siksipä juuri ihmettelen,miten airfryer leivinpap.eroaa tavallisesta?t.ap
Ei se eroakaan kuin muotoilultaan: se on valmiiksi sellainen "kuppimallinen".
Rapeampaa saa ilman paperia (koska neste pääsee valumaan niistä rei'istä ja ilma kiertää joka puolelta), laite pysyy puhtaampana paperin kanssa. Paperin kanssa voi tehdä sellaisia ruokia, missä tarvittaisiin vuoka, esim. munakasta olen tehnyt airfryer-paperissa. Että se on vähän niin ja näin, milloin sitä paperia kannattaa käyttää ja milloin ei.
Noniin,tässä tuli järkevä vastaus,nyt ymmärrän.Kiitos.t ap
Vierailija kirjoitti:
Jos paperi on ylemmässä korissa,pitää se molemmat puhtaina.Mikä järki sitä sinne alas on laittaa?vmäisempi pestä on ritiläkori.
Sen ritiläkorin tarkoitus on päästää ilma kiertämään paremmin eli ruoka kypsyy tasaisemmin.
Kyllä voi kunhan kestää lämmön ja on kooltaan sopiva ettei pääse kosketuksiin kuumien osien kanssa.
Leivinpaperin voi leikata korin kokoiseksi ja tökkiä siihen reikiä. Silloin pääsee ilma kiertämään. Itse olen tehnyt siihen pieniä viiltoja teräväkårkisellä veitsellä. Varmaan haarukkaakin voi käyttää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No monessa paikkaa lukee,että leivinpap.estää ilmavirtauksen rei'istä ja ei saa käyttää.
Siksipä juuri ihmettelen,miten airfryer leivinpap.eroaa tavallisesta?t.ap
Mikä sen paperin tarkoitus on? Jos haluat pitää sen alimman kaukalon puhtaampana, pistä se paperi sinne pohjalle, yläkorin ja pohjan väliin.
Mikä helkutti alin kaukalo? Mikä ihmeen laitos sulla on? Mulla on kaksikorinen, mutta ne korit ovat vierekkäin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No monessa paikkaa lukee,että leivinpap.estää ilmavirtauksen rei'istä ja ei saa käyttää.
Siksipä juuri ihmettelen,miten airfryer leivinpap.eroaa tavallisesta?t.ap
Mikä sen paperin tarkoitus on? Jos haluat pitää sen alimman kaukalon puhtaampana, pistä se paperi sinne pohjalle, yläkorin ja pohjan väliin.
Mikä helkutti alin kaukalo? Mikä ihmeen laitos sulla on? Mulla on kaksikorinen, mutta ne korit ovat vierekkäin.
En ole se, jolle vastaat, mutta ainakin mun Philipsissä on kaksi astiaa "päällekäin" eli on se kori, joka laitetaan toisen astian sisään ja mahdollinen neste pääsee valumaan korin rei'istä tämän alemman astian pohjalle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No monessa paikkaa lukee,että leivinpap.estää ilmavirtauksen rei'istä ja ei saa käyttää.
Siksipä juuri ihmettelen,miten airfryer leivinpap.eroaa tavallisesta?t.ap
Mikä sen paperin tarkoitus on? Jos haluat pitää sen alimman kaukalon puhtaampana, pistä se paperi sinne pohjalle, yläkorin ja pohjan väliin.
Mikä helkutti alin kaukalo? Mikä ihmeen laitos sulla on? Mulla on kaksikorinen, mutta ne korit ovat vierekkäin.
En ole se, jolle vastaat, mutta ainakin mun Philipsissä on kaksi astiaa "päällekäin" eli on se kori, joka laitetaan toisen astian sisään ja mahdollinen neste pääsee valumaan korin rei'istä tämän alemman astian pohjalle.
Sama mulla.
Niin kuin varmaan jo selvisikin, fryerin leivinpaperit on muotoiltu pyöreän astian malliin, jossa on reunat.
Hyvin kätevä laittaa ruoka paperissa ritiläkoriin, ettei rasvaa ja muuta valu siihen ulompaan osaan mutta huonoa, että paperi estää ilmankiertoa ja ruuan ruskistumista.
Jos laittaisi sen paperin ritiläkorin alapuolelle sieppaamaan rasvat, niin tarvitsee pestä vain se ritiläkori. Taidan kokeilla. Jos käyttää laitetta kokonaan ilman paperia, pitää pestä sekä ritiläkori että ulompi astia, ja siinä onkin jo pesukoneen alaosa täynnä.
Miksi ei voisi? Olen käyttänyt. Samaa materiaalia ne on ne airfryer-paperitkin, muotoiltuja vain.