Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Tein eilen kulhollisen pashaa...
17.04.2011 |
Viimeistään huomenna on pakko tehdä taas!
En tosin pakastanut sitä, vaan vetelin ihan jääkaappikylmänä (oikeasti jäädyke).
Aikamoinen energiapommi, mutta eikös pääsiäinen olekin herkkujuhla?
http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptihaku/resepti/?id=1268&rname=pashaj%C3…
Kommentit (3)
suklaamunia ja söin ne kaikki mieheni kanssa. Lauantaina ostin 3 pussia lisää ja niistäkin puolet on syöty. Toivon, ettei enää tulisi virpojia, että voisin syödä loputkin.
p.s olen laiha.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
p.s olen laiha.
Mä jo ihan henkeäni pidätin.
Alue: Aihe vapaa
Suosittelen kokeilemaan aitoa pashaa, siinä vasta herkku!