Mies meni pilaamaan alkoholillisen glögin keittämällä sen!
Ja mukamas dippainssi, mutta ei tajunnut että alkoholi höyrystyy pois siitä alta aikayksikön!
Kommentit (11)
Glögiä ei koskaan kuulu lämmittää yli 70 asteen.
No, ei tuossa voi muuta, kuin odottaa, että jäähtyy ja sitten lisää terästyksen. Suosittelen paistomittaria hälytyksellä
Eipä se onneksi paljoa makuun vaikuta, eli kuppi kohti suuta vaan.
Pilalla kun alkoholi höyrystyi? Makuun ei vaikuta juurikaan.
Vierailija kirjoitti:
Kuka juo glögiä enää nykyään.
ai miten niin? mikäs sen olis korvannut?
Ap kaada vodkaa tai koskenkorvaa glögin joukkoon ja sillä siisti, ei se glögi pilalle mennyt, maku on täysin sama.
Ei alkoholi niin äkkiä haihdu. Vartin keittämisen jälkeen noin puolet on jäljellä. Ja kokonaan alkoholi on poissa parin tunnin kiehumisen jälkeen, sikäli kuin mitään nestettä enää olisi.
Jätä se dippasika!