Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mies meni pilaamaan alkoholillisen glögin keittämällä sen!

Vierailija
03.01.2025 |

Ja mukamas dippainssi, mutta ei tajunnut että alkoholi höyrystyy pois siitä alta aikayksikön!

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä se dippasika!

Vierailija
2/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksihän se keitetäänkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitäs oot tuollainen juoppo.

Vierailija
4/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Glögiä ei koskaan kuulu lämmittää yli 70 asteen.

Vierailija
5/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka juo glögiä enää nykyään.

Vierailija
6/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, ei tuossa voi muuta, kuin odottaa, että jäähtyy ja sitten lisää terästyksen. Suosittelen paistomittaria hälytyksellä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä se onneksi paljoa makuun vaikuta, eli kuppi kohti suuta vaan.

Vierailija
8/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilalla kun alkoholi höyrystyi? Makuun ei vaikuta juurikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuka juo glögiä enää nykyään.

ai miten niin? mikäs sen olis korvannut?

Vierailija
10/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap kaada vodkaa tai koskenkorvaa glögin joukkoon ja sillä siisti, ei se glögi pilalle mennyt, maku on täysin sama. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei alkoholi niin äkkiä haihdu. Vartin keittämisen jälkeen noin puolet on jäljellä. Ja kokonaan alkoholi on poissa parin tunnin kiehumisen jälkeen, sikäli kuin mitään nestettä enää olisi.