Uskallatteko syödä viikon vanhaa leipää jos siinä ei vielä näy hometta?
Kommentit (8)
Kyllä, monesti ne pussinsulkimet katoaa, ettei tiedä miten vanhaa leipä on. Jos ei haise tai näytä huonolta, niin olen kyllä syönyt. Vahingossa söin kerran kaksi viikkoa vanhan jugurtinkin, ei tullut mitään. Maitotuotteita en yleensä käytä parasta ennen päivän jälkeen.
Uskallan. Yleensä kuivatan leivät ja olen syönyt kuukausiakin vanhaa leipää. Ruisleipä on tosi hyvää kuivana.
Jos meinaa jäädä syömättä leivän loppuja, teen leipäressua, lapsuuden lempiruokka.
Resepti:
Paistetaan pannulla kuutioiksi leikattua leipää (parasta on, jos on vaaleaa ja ruisleipää molempia). Sitten paistettujen kuutioden päälle kaadetaan maitoa ja kiehautetaan hetki. Päälle voinokare syödessä. namnam.
Uskallan. Joskus maku ei ole ihan parasta A-luokkaa, mutta jos pinnalla ei näy hometta, syön kyllä.
Syön jos ei näy hometta, maiistu tai haise homeelle. Jos haukatessa maistuu homeiselle niin sylkäsen pois ja heitän loput roskiin.
Vierailija kirjoitti:
Jos meinaa jäädä syömättä leivän loppuja, teen leipäressua, lapsuuden lempiruokka.
Resepti:
Paistetaan pannulla kuutioiksi leikattua leipää (parasta on, jos on vaaleaa ja ruisleipää molempia). Sitten paistettujen kuutioden päälle kaadetaan maitoa ja kiehautetaan hetki. Päälle voinokare syödessä. namnam.
Tuo "leipäressu" on hyvää. Unohtanut tuon kokonaan.
Niinhän sitä leipää yleensä syödäänkin