Lue keskustelun säännöt.
Mikä salaisuus on pizzerioiden salaateissa (tai paremminkin raasteista), kun en saa yhtä hyvää?
30.12.2024 |
Teen tällä ohjeella https://yhteishyva.fi/reseptit/pizzeriasalaatti/1UhNr38gmQ3182lD02HNng mutta en saa yhtä hyvää. Mitä teen väärin?
Kommentit (8)
Ter edellisenä päivänä, josko sitten?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Oisko että on sekoitettu turkkilaisella melalla?
Ovat ensisijaisesti pizzerioita, eivät salaatterioita saati raasterioita. M50
Kai siinä on sitten joku "karvamauste".
Yleensä vastaus, miksi ravintolaruoka on parempaa, on kilokaupalla suolaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kun aukeaa klo 11. Nakataan kylmähauteeseen. Siinä muhii vielä klo 18.
Anna muhia jääkaapissa. Höysteeksi kesällä banskukärpäsiä.
Ehkä sen pitää seistä sun keittiön pöydällä eka 5 tuntia.