Terveellisen ruoan ei muka tarvitse olla pahaa?
No eipä ole vielä tullut vastaan hyvää, terveellistä ruokaa. Paskakin ruoka kyllä muuttuu hyväksi, kun kääräisee pekoniin tai kuorruttaa juustolla ja paistaa öljyssä ja voissa.
Kommentit (6)
Vaikuttaa siltä, että et osaa tehdä ruokaa.
Mä tein tänään kalakeittoa. Ahvenfileitä, kuhan poskia, perunaa, porkkanaa, öljyssä kuullotettua sipulia, kalafondia ja kermaa. Ai että. Kyllä mä tuota terveellisenä pidän. Ja kyllähän ruuassa pitää rasvaa olla. Mulla oli nuorena kuiva iho. Kun aloin syödä enemmän rasvaa, kuiva iho parani. Ei se ole hyvä merkki, että iho kuivuu, iho on suurikokoinen elin.
Ne pitää kyllästää mausteilla ja rasvalla, sitten ne on maistuvia.
Mites gulassi? Paljon kasviksia, vähän lihaa makua antamaan, lämmittäviä mausteita. Ei kaipaa kermaa eikä smetanaa.
Linssikeitto? Tomaattikeitto? Teen itsekasvatetuista tomaateista keittopohjan niihin. Sipulikeitto, valkosipulikeitto.
Lohta ja kasviksia, lohikeitto
Kasvisbolognese (ei korvikkeesta)
Kasviscurry, kookosmaito ainoa "pahe"
Kanaa, tabboulehia, tzazikia, salaattia granaattiomenalla?
Vasikanpaisti uunijuureksilla?
Oon varmaan paatunut lihansyöjä. Silti inhoan vaikkapa sitkeitä ja muhkuraisia pihvejä. Sama muissa lihoissa. Vähänkin sitkeys vie ruokahalun.
Silti.. jos vaikka tekee hernekeittoa niin kasvisliemi antaa tosi hyvän pohjan. Mutta ilman lihaa se on vain höttökeittoa. Pieni määrä lihaa niin jotenkin se maku vain kruunautuu sillä. Tietysti sitä keittoahan pitää syödä 5 lautasellista, että maha tulee täyteen.. niin vaikka olisi terveellistä niin hyöty karsiutuu kaloreissa.
Tein juuri uppopaistettuja juustokuorrutteisia voinokareita. Lisäsin reilusti vielä voisulaa päälle. Mmmmm... 😛