Norjan lohi
Miten voidaan suositella Norjan lohta? Valtavissa sammioissa kasvatetaan kasapäässä lohitäiden riivaamia jättiläisiä- käsittely hirveätä liukuhihnaa. Kotimaisen kalan hintaa alemmaksi! Luonnonkala olisi ainoa suositeltava kala ja kotimaiset kasvikset- kasvatetaanko ulkomaiset pavut,soijat ym .myrkyillä? Myrkkyjä enemmän ja nitriittiä vähemmän!
Kommentit (6)
Varför finns det produktionsdjurs kött i affärerna, ofta utspädda med salt, vatten, mjöl och socker? Borde det inte vara endast vilt?
Varför broiler och inte gås? Är det för att skjuten gås i Finland enligt lagen måste hanteras som problemavfall?
Finns det överhuvudtaget något vett kvar i ens fosterland? Det verkar inte så.
En ole koskaan kuullut kenenkään suosittelevan Norjan lohta, paitsi tietenkin kauppiaitten. Mutta se on markkinointia, ei suosittelua.
Norjan lohi on 100 kertaa parempaa kuin suomalainen lohi.
Vierailija kirjoitti:
Se lohien terveys on kuule aika tärkeä asia Norjassa.... Ihan kansantalouden kannalta.
MOT:n poikkeuksellinen kuvamateriaali paljastaa, millaisissa oloissa Norjan lohi kasvaa.
Se lohien terveys on kuule aika tärkeä asia Norjassa.... Ihan kansantalouden kannalta.