Miksi Fazer ei pysty valmistamaan ns premium-suklaarasiaa?
Kaikki merkittävät suklaamerkit tekevät sellaisia.
Kommentit (7)
Fazer ratsasti liian pitkään sen Sinisen levyn maineella. Kun koko brändi nojaa halpaan ja "laadukkaaseen" levyyn tavallista maitosuklaata, on siitä vaikea repiä luksusta. Paremmille tuloille pääsee kun siihen "laatulevyyn" upottaa kulloinkin trendaavia keksejä ja karamelleja omilta tuotelinjoilta.
Vierailija kirjoitti:
Koska Fazer valmistaa vain bulkkisuklaata, johon se lisää popcornia, vihreitä kuulia ja palmurasvaa.
Äläkä unohda Turkin Pippureita, niitä kans joka paikkaan.
Oli alkujaan laadukas talo josta on muistona enää ehkä vain Mignon, nykyään bulkkia vääntävä halpistehdas.
Fazerin joulusuklaa on sellainen, mitä jouluna olen itse syönyt. Harmi kun sen valmistus lopetettiin.
Onko sitä isoa sinistä rasiaa vielä? Oli ainakin nätti päältä yksinkertaisuudessaan.
Koska Fazer valmistaa vain bulkkisuklaata, johon se lisää popcornia, vihreitä kuulia ja palmurasvaa.