Possusuikaleiden haudutus
tuleeko niistä parempia mitä kauemmin hauduttaa? Vai voiko mennä sitkeäksi? Paketissa lukee että hauduta kypsäksi n.40min mut mulla on aina tullu ihan purukumia jos teen ohjeen mukaan, haudutanko siis liikaa vai liian vähän?
Kommentit (7)
maanantaina hauduttelin porsaanliha kastikketta 1,5 tuntia. Kyllä oli mureaa :P
Jos teen ruokaa esim possunfileestä, suikaloin sen, ruskistan ja hauduttelen ihan hetken vain (esim itämäisissä ruuissa). Mitä ruokaa olet tekemässä? Passaako siihen pitkä hauduttelu, vai teetkö nopeaa wokkiruokaa? Mikä possun osa on kyseessä? Possunliha keskimäärin kypsyy nopeasti, ehkä olet hauduttanut liian pitkään ja sitkeys johtuu siitä?
laitan possusuikaleet juuresten kanssa uuniin lihaliemeen ja syödään se sitten iltaruokana :D
Eli joskus saattaa lihat muhia jopa kuusi tuntia.
Takuumureeta!
taisi olla.
Ihan kastiketta meinasin..annan nyt ainakin sen yli tunnin hautua niin vois tulla hyvää :)
ap
pitää haudutella tosi pitkään jos haluaa pehmeää. Minä joskus parikin tuntia annan hautua ja melkein sulaa suuhun.
40 minuuttia ei riitä alkuunkaan, ehkä jos on painekattila :D. Sitä parempaa tulee siis mitä kauemmin haudutat.