Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Possusuikaleiden haudutus

Vierailija
13.04.2011 |

tuleeko niistä parempia mitä kauemmin hauduttaa? Vai voiko mennä sitkeäksi? Paketissa lukee että hauduta kypsäksi n.40min mut mulla on aina tullu ihan purukumia jos teen ohjeen mukaan, haudutanko siis liikaa vai liian vähän?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
13.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

40 minuuttia ei riitä alkuunkaan, ehkä jos on painekattila :D. Sitä parempaa tulee siis mitä kauemmin haudutat.

Vierailija
2/7 |
13.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
13.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

maanantaina hauduttelin porsaanliha kastikketta 1,5 tuntia. Kyllä oli mureaa :P

Vierailija
4/7 |
13.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos teen ruokaa esim possunfileestä, suikaloin sen, ruskistan ja hauduttelen ihan hetken vain (esim itämäisissä ruuissa). Mitä ruokaa olet tekemässä? Passaako siihen pitkä hauduttelu, vai teetkö nopeaa wokkiruokaa? Mikä possun osa on kyseessä? Possunliha keskimäärin kypsyy nopeasti, ehkä olet hauduttanut liian pitkään ja sitkeys johtuu siitä?

Vierailija
5/7 |
13.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitan possusuikaleet juuresten kanssa uuniin lihaliemeen ja syödään se sitten iltaruokana :D

Eli joskus saattaa lihat muhia jopa kuusi tuntia.

Takuumureeta!

Vierailija
6/7 |
13.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

taisi olla.

Ihan kastiketta meinasin..annan nyt ainakin sen yli tunnin hautua niin vois tulla hyvää :)



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
13.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pitää haudutella tosi pitkään jos haluaa pehmeää. Minä joskus parikin tuntia annan hautua ja melkein sulaa suuhun.