Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sininen lenkki

Vierailija
16.10.2024 |

suomalainen liha (porsas, nauta), vesi, suomalainen koneellisesti erotettu porsaanliha, perunajauho, kamara, silava, jodioitu suola, naudan rasva, muunnettu tärkkelys, stabilointiaine (E450), dekstroosi, lihaproteiini, mausteet (mm. korianteri), perunakuitu, aromit, arominvahvenne (E621), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Makkarankuori ei ole syötävä. Lihapitoisuus 43 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 54 %

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
16.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kevyt versio:

broilerinliha, vesi, suomalainen porsaanliha, kamara, perunajauho, stabilointiaineet (muunnettu tapioka- ja maissitärkkelys, E450), maltodekstriini, jodioitu suola, dekstroosi, lihaproteiini, perunakuitu, mausteet (mm. korianteri), aromit (mm. paprika), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Makkarankuori ei ole syötävä. Lihapitoisuus 10 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 50 %

Vierailija
2/3 |
16.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
16.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kevyt lenkissä 10% lihaa🤣🤣