Lue keskustelun säännöt.
Onko kukaan tehnyt konjakissa marinoituja punasipulirenkaita?
Kommentit (9)
Hyviä tulee vaikka teen kyllä yleensä giniin
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käytä brandya, älä herrajjumala haaskaa konjakkia tuollaiseen.
Laitat sipulirenkaat lasiin, brandya päälle, suolaa ja pippuria perään. Odottelet tunteroisen tai pari.
Sipulit ovat valmiit, marinointilemestä teet kastikkeen pihveille.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei kun konjakissa lätyt. Ne pikaisesti liekitetään pannulla kuin myös katkaravut. Ja banaani. Vaatii osaamista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Afrikassa saa parasta ruokaa maan päällä. Ja parhaat tuoreena valmistettua. Muutama banaani uunissa päällä hunajaa helpottaa jos rahat vähissä.
Ei ikinä kukaan