Mitä kaalikääryleiden kanssa?
Joo puolukkaa, mutta mitä muuta tarjolle? En haluaisi iänikuista keitettyä perunaa tai perunamuusia. Mikä kävisi mukavasti kääryleiden kanssa?
Kommentit (19)
Vain puolukkaa!
Peruna ja etenkään ruskea kastike ei kuulu pilaamaan kääryleitä.
Italiassa ja Ranskassa kaalikääryleet (capunet, capuns) tarjotaan juustokastikkeessa
Vierailija kirjoitti:
Vain puolukkaa!
Peruna ja etenkään ruskea kastike ei kuulu pilaamaan kääryleitä.
Italiassa ja Ranskassa kaalikääryleet (capunet, capuns) tarjotaan juustokastikkeessa
Mitä v*tun juustokastiketta pilaamaan kaalikääryleet?!
Kosshua ja palijon, ehkäpä joku öylätti kyytipojaksi. Näillä mää menisin.
Viinimarjoja muutama kaali, naurisraasteessa. Voithan höyryttää lisukkeeksi lantunpalojakin, jos olet perunoihin kyllästynyt.
Vierailija kirjoitti:
Peruna.
Ehdotat perunaa vaikka nimenomaan haluttiin joku korvaava tuote perunalle?
Oisko vaikka uunijuurekset hyvä lisuke.
Puolukkasurvosta ja vodkaa puolukkamehulla. Muu on pyhäinhäväistystä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vain puolukkaa!
Peruna ja etenkään ruskea kastike ei kuulu pilaamaan kääryleitä.
Italiassa ja Ranskassa kaalikääryleet (capunet, capuns) tarjotaan juustokastikkeessa
Mitä v*tun juustokastiketta pilaamaan kaalikääryleet?!
Fonduta sopii oikein hyvin. Toki capunerit tehdään eri lihasta ja maustetaan paremmin kuin suomalainen versio. Näin yäällä on syöty niitä satoja vuosia
En ymmärrä itse perunaa tai muusia kääryleiden lisukkeena. Kääryle itsessäänhän sisältää jo perinteisesti keitettyä riisiä tai perunaa, niin miksi lisätä sitä vielä lisukkeeksi. Sama kuin söisi keitettyjä perunoita perunakastikkeella, ei mitään järkeä.
Itse syön kaalikääryleet siis ihan vaan puolukkasurvoksen kanssa ja lisukkeena toimii ihan mikä vaan salaatti oman maun mukaan.
Kokeilepa mustaherukkahilloa. Sopii myös hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vain puolukkaa!
Peruna ja etenkään ruskea kastike ei kuulu pilaamaan kääryleitä.
Italiassa ja Ranskassa kaalikääryleet (capunet, capuns) tarjotaan juustokastikkeessa
Mitä v*tun juustokastiketta pilaamaan kaalikääryleet?!
Fonduta sopii oikein hyvin. Toki capunerit tehdään eri lihasta ja maustetaan paremmin kuin suomalainen versio. Näin yäällä on syöty niitä satoja vuosia
Ei taidettu kysyä sun mielipidettä.
Sienisalaatti ja suolakurkut.
Ja se ruskea kastike käy kyllä hyvin, vaikka joku protestoikin. Ja ne ihan tavalliset keitetyt perunat.
Ja sipulia siihen kastikkeeseen!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Peruna.
Ehdotat perunaa vaikka nimenomaan haluttiin joku korvaava tuote perunalle?
Oisko vaikka uunijuurekset hyvä lisuke.
Uuniperunaa, perunalaatikkoa, janssonia. PERUNAAAAA!!!!
Entäs jos ladot kaalikääryleet unkarilaiseen tyyliin pataan kerroksittain hapankaalin kanssa, mausteeksi paprikaa, niin ettei kokonaisuus ole harmaanvihreä vaan kauniin punaruskea. Ennen tarjoilua padan päälle voi laittaa vähän ruskistettua lihaisaa makkaraa, pari siivua possun kylkeä ja kermaviiliä tai smetanaa.
Kuva: https://cookpad.com/hu/receptek/1924765-toltott-kaposzta
Me oltiin köyhiä eli melkein kaiken ruuan lisukkeena oli perunaa. Siis kaalikääryleiden, pinaattilettujen, verilettujen yms. Peruna- ja makaroonivelli syötiin ilman perunalisäkettä.;)
Peruna.