Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Laitatko graavikalaan sokeria?

Vierailija
11.10.2024 |

Miksi? Itse pidän pelkälää merisuolalla sulatusta kalasta. Sokeri ei mielestäni tuo mitään lisäarvoa. Laitatko sitä vain siksi että joku käski?

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan.

Vierailija
2/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan, tuo makua ja syön graavikalaa niin harvoin että pielellä sokerimäärällä ei ole mitään merkitystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä laitan, olen äidiltäni oppinut jo 50 vuotta sitten laittamaan.

Vierailija
4/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä laitan, olen äidiltäni oppinut jo 50 vuotta sitten laittamaan.

Teeppä joskus ilman. Tulee raikkaampi maku.

Vierailija
5/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

On parempaa sokerilla.

Vierailija
6/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain suolaa ja that's it. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunhan ette jodioitua suolaa laita mihinkään niin ihan sama. Kai se sokeri on ajateltu suolan terävyyttä pyöristämään, mutta ei jodioimaton merisuola mielestäni mitään pyöristelyjä kaipaa.

Vierailija
8/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaa ja tilliä. En ole muuta kaivannut

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalan lihan tekstuuri paranee, kun laittaa hieman sokuria.

Vierailija
10/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin vähän sirosokeria. Ei sillä paljon vaikutusta ole, mutta ehkä hitusen parempi rakenne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija
12/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokeri pehmentää pelkkä suola tekee tönköksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eräs vanha kalastaja sanoi, että sokeri se on, joka madot tappaa luonnonkaloista, ei suola. Eli pikkuisen sokeria pitää laittaa. En tiedä pitääkö paikkaansa. Periaatteessahan suola syrjäyttää veden suolauksessa, mutta miten sokeri, imeytyykö se lainkaan?

Vierailija
14/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei sinne sitä laiteta ööh?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No ei sinne sitä laiteta ööh?

Peräaukkoon?

Vierailija
16/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan sokeria terveelliseen salaattiin. Pesen pyykkiä niin laitan kilon sokeria joukkoon. Kerran tietokoneessa oli jotain haittaa, mutta alkoi toimimaan kun kaadin vähän sokeria kotelon sisään.

Vierailija
17/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sokeri pehmentää pelkkä suola tekee tönköksi.

Lötkö on yäk. Graavin pitää olla kiinteää, kuten kylmäsavunkin. Kaupoista ei saa kunnollista kumpaakaan.

Vierailija
18/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tönkkösuolattua ilman sokeria.

Vierailija
19/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eräs vanha kalastaja sanoi, että sokeri se on, joka madot tappaa luonnonkaloista, ei suola. Eli pikkuisen sokeria pitää laittaa. En tiedä pitääkö paikkaansa. Periaatteessahan suola syrjäyttää veden suolauksessa, mutta miten sokeri, imeytyykö se lainkaan?

Ei imeydy. Jää pintaan kuten kaikki mausteetkin. Suola on ainoa joka imeytyy.

Vierailija
20/22 |
11.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eräs vanha kalastaja sanoi, että sokeri se on, joka madot tappaa luonnonkaloista, ei suola. Eli pikkuisen sokeria pitää laittaa. En tiedä pitääkö paikkaansa. Periaatteessahan suola syrjäyttää veden suolauksessa, mutta miten sokeri, imeytyykö se lainkaan?

Ja ei pidä paikkaansa

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme yksi