Kylmäsavuhauki, kannattaako tehdä?
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
Lapamato welcome aboard!
Ei siitä ole murhetta kun kala pakastetaan ennen suolausta ja savustusta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lapamato welcome aboard!
Ei siitä ole murhetta kun kala pakastetaan ennen suolausta ja savustusta.
Leveäheisimato kuolee vain kunnon lämpökypsennyksellä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lapamato welcome aboard!
Ei siitä ole murhetta kun kala pakastetaan ennen suolausta ja savustusta.
Leveäheisimato kuolee vain kunnon lämpökypsennyksellä.
Ja ruokavirastosta sitten vähän vakuuttavampaa tietoa: "Kalan ja mädin pakastaminen vähintään -20 celsiusasteessa 24 tunnin ajan tai -18 celsiusasteessa 4 vuorokauden ajan tuhoaa toukan."
Vierailija kirjoitti:
Lapamato welcome aboard!
Fiska gäddan från havet så är den större och godare samt utan maskar.
Det skulle vara intressant att prova på kallrökt gädda.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lapamato welcome aboard!
Fiska gäddan från havet så är den större och godare samt utan maskar.
Det skulle vara intressant att prova på kallrökt gädda.
Olen kuullut että hyvää on. Maistamaan en ole päässyt.
Leveäheisimato kuolee vain kunnon lämpökypsennyksellä.
Jokainen tietää tuon jos on hygieniapassi ja aivot ei ole narikassa.jos ei niin on olemassa kylmä ketju ja ja kunnon kypsennys vähintään 70 astetta plussaa mielummin vähän yli ..
Vierailija kirjoitti:
Leveäheisimato kuolee vain kunnon lämpökypsennyksellä.
Jokainen tietää tuon jos on hygieniapassi ja aivot ei ole narikassa.jos ei niin on olemassa kylmä ketju ja ja kunnon kypsennys vähintään 70 astetta plussaa mielummin vähän yli ..
Ei se ruokaviraston ohje nyt jankkaamalla muuksi muutu. Uskon sitä mieluummin.
Kannattaa leikata ruodottomaksi. Helpommin syötävää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lapamato welcome aboard!
Ei siitä ole murhetta kun kala pakastetaan ennen suolausta ja savustusta.
Leveäheisimato kuolee vain kunnon lämpökypsennyksellä.
Ja ruokavirastosta sitten vähän vakuuttavampaa tietoa: "Kalan ja mädin pakastaminen vähintään -20 celsiusasteessa 24 tunnin ajan tai -18 celsiusasteessa 4 vuorokauden ajan tuhoaa toukan."
Okei. Asia kunnossa. Selevä homma.
En tiedä, mutta lämminsavuhauki on ihan syötävää.