Miten kanapullia tehdään kananjauhenlihasta?
Ohje oli marttojen sivulta. 400g kananjauhenlihaa. 2dl vettä 1dl korppujauhoa ja 1 muna ja mausteet.
Tulee löysää tahnaa ei siitä pysty pullia pyörittää. Tässä tulos missä vika:
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Turvota ne jauhot erikseen äläkä sotke niitä ja odota
Miten?
Samalla tavalla kuin lihapullia lihanjauhenlihasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Turvota ne jauhot erikseen äläkä sotke niitä ja odota
Miten?
Eiköhän siinä ohjeessa kerrota.
Itse teen niin, että laitan 400g kanajauhelihaa yhden pienen salottisipulin hienonnettuna, yhden munan, vähän pankojauhoja, lorauksen kermaa, suolaa ja mustapippuria, joskus myös vähän chilitahnaa. Sekoitan, annan taikinan levätä ja siirrän sitten kahdella lusikalla nokareita paistumaan pannulle.
Turvota ne jauhot erikseen äläkä sotke niitä ja odota