Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten kanapullia tehdään kananjauhenlihasta?

Vierailija
09.09.2024 |

Ohje oli marttojen sivulta. 400g kananjauhenlihaa. 2dl vettä 1dl korppujauhoa ja 1 muna ja mausteet.

 

Tulee löysää tahnaa ei siitä pysty pullia pyörittää. Tässä tulos missä vika:

https://imgur.com/a/1eitsWq

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
09.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Turvota ne jauhot erikseen äläkä sotke niitä ja odota

Vierailija
2/6 |
09.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
09.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Turvota ne jauhot erikseen äläkä sotke niitä ja odota

Miten?

Vierailija
4/6 |
09.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samalla tavalla kuin lihapullia lihanjauhenlihasta.

Vierailija
5/6 |
09.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Turvota ne jauhot erikseen äläkä sotke niitä ja odota

Miten?

Eiköhän siinä ohjeessa kerrota.

Vierailija
6/6 |
09.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen niin, että laitan 400g kanajauhelihaa yhden pienen salottisipulin hienonnettuna, yhden munan, vähän pankojauhoja, lorauksen kermaa, suolaa ja mustapippuria, joskus myös vähän chilitahnaa. Sekoitan, annan taikinan levätä ja siirrän  sitten kahdella lusikalla nokareita paistumaan pannulle.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kolme