Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko täällä joku tehnyt suklaakakun, jonka sekaan laittanut hapankaalia? On kuulema suosittua Keski-Euroopassa!

Vierailija
29.08.2024 |

Ketään?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
29.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mahtaako olla kovinkaan suosittua. Siinä täytyy pitää hapankaalia ensin ainakin 6 tuntia vedessä ja vettä pitää jatkuvasti vaihtaa ja kaalia puristella niin että edellinen vesi lotisee pois. En ainakaan minä jaksa tuommoista tehdä yhden kakun takia. Syön hapankaalin mieluummin pottujen kanssa, siinäkin on keittoaika aika pitkä muttei tarvi vettä vaihdella puolen tunnin välein. 

Vierailija
2/2 |
29.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos laittaa kaupan valmiista hapankaalista kakkutaikinan sekaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kuusi kaksi