Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos teillä ei ole budjettia kunnon jauhelihaan, eli vähemmän rasvasiin kunnon lihoihin

Vierailija
27.08.2024 |

Tehkää niin että paistatte sen lihan ja sen jälkeen huuhtelette, siitä tulee samantien paljon järkevämpää ja parempaa ja ne rasvapinnat putoaa alhaisemmiksi

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
27.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö kuolleita eläimiä

Vierailija
2/10 |
27.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhenliha. Konalan kansallisruoka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
27.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jep, italialaismammatkin tekevät lasagnensa pestyllä jauhenlihalla, ehdottomasti.

Vierailija
4/10 |
27.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt on maksuhäiriöistä menoa, jossa samalla tehdään vahinkoa omalle terveydelle ja kirjaimellisesti huuhdotaan merkittävä osa ravintoaineista viemäriin.

Vierailija
5/10 |
27.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jauhenliha. Konalan kansallisruoka.

Juvan. Junttilan.

 

Vierailija
6/10 |
27.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän soijarouhetta. 

VegeSun Tumma soijarouhe 500 g Gton on tehty Eurooppalaisesta soijasta. Se on geenimuuntelematon, vastuullisesti tuotettu Euroopassa reilujen pelisääntöjen puitteissa. Tummaa soijarouhetta käytetään naudan jauhelihan tapaan tai lisäksi esimerkiksi pyöryköissä, murekkeissa, kastikkeissa ja lasagnessa. Löydät sen kaikista hyvinvarustetuista S- ja K-marketeista sekä LIDListä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
27.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka syö kuivaa jauhelihaa,yök!

Vierailija
8/10 |
27.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kukaan järkevä ei osta vähärasvaista jauhelihaa,aivan surkeaa,ei pysty kunnolla edes paistamaan ja ei maistu miltään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
27.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ihmeessä joku pelkäisi eläinrasvaa? Juuri siinähän on ihmiselle tärkeitä aineita, joita ei muista ruoista saa.

Vierailija
10/10 |
27.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Käytän soijarouhetta. 

VegeSun Tumma soijarouhe 500 g Gton on tehty Eurooppalaisesta soijasta. Se on geenimuuntelematon, vastuullisesti tuotettu Euroopassa reilujen pelisääntöjen puitteissa. Tummaa soijarouhetta käytetään naudan jauhelihan tapaan tai lisäksi esimerkiksi pyöryköissä, murekkeissa, kastikkeissa ja lasagnessa. Löydät sen kaikista hyvinvarustetuista S- ja K-marketeista sekä LIDListä.

Menee vahvasti asian vierestä. Oli kyse jauhelihasta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä seitsemän