Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Riitan herkku mozzarella

Vierailija
30.07.2024 |

En löytäny muuta mozzarellaa niin ostin sellasen Riitan herkun pötkön. Onko muilla kokemusta tästä? Mietin onko se vaan pilalla vai kuuluuko sen olla tollasta? Ihmeellisen sitkeetä, eikä sellasta mihin oon tottunu ku oon ostanu vedessä olevia, tää ei ollu siis vedessä. Lisäks tää on jotenki oudon makusta kun mozzarella on yleensä tosi mieto niin tässä on joku ihme sivumaku. Kiitos jos jaksat vastata.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
30.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mozzarellan suomiversio. Mauton ja kallis.

Vierailija
2/10 |
30.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menee pizzassa tms mikä paistetaan, sellaisenaan en syö. Maku on, mutta rakenne tiivis mozzarellaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
30.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mozzarellan suomiversio. Mauton ja kallis.

Ei se kai hirveesti kalliimpaa kilohinnalta ollu kun muutkaan ja nimenomaan siitä puuttu se pehmee mieto maku. Se oli vähän ku kumia oudolla normaali mozzarellaa vahvemmalla sivumaulla (tai sit käyttäjät ei vaan ollu tottunu tälläseen) jonka takia mietin kuuluuko sen olla sellasta vai onko se pilaantunu esim jos kylmäketju on katkennut.

-ap

Vierailija
4/10 |
30.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Menee pizzassa tms mikä paistetaan, sellaisenaan en syö. Maku on, mutta rakenne tiivis mozzarellaksi.

No joo menis varmaan pitsassa, meillä oli tarkotus laittaa sitä tomaatin ja basilikan kanssa sellasenaan, muttei kukaan maistamisen jälkeen halunnu syödä sitä 

-ap

Vierailija
5/10 |
30.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosta tulee ihan hyvää uunissa. Leikkaa patonki viipaleiksi, päälle pestoa, tomaattisiivu, vähän mustapippuria ja lopuksi pala tota mozzarellaa päälle ja uuniin niin että sulaa ja pikkusen ruskistuu. 

Vierailija
6/10 |
30.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No aika huonot arvostelut on Riitan herkulla kun lukee netistä. Sanotaan että jotkut tuotteet ala-arvoisia ja osa hyviä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
30.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tosta tulee ihan hyvää uunissa. Leikkaa patonki viipaleiksi, päälle pestoa, tomaattisiivu, vähän mustapippuria ja lopuksi pala tota mozzarellaa päälle ja uuniin niin että sulaa ja pikkusen ruskistuu. 

Pitänee kokeilla huomenna tätä, pestoa onki jo kaapissa. Ei ois kiva heittää vaan menemään tota kun kukaan ei tollasenaan sitä suostu syömään, kiitos!

-ap

Vierailija
8/10 |
30.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on vähän tuhdimpaa kuin tavan mozzarella. 

Olisi kiva tietää resepti, jossa maku ja koostumus pääsevät oikeuksiinsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
30.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä tulee mieleen vähän niinkuin halloumi juusto. 

Vierailija
10/10 |
30.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämmitettynä/sulatettuna se on ihan hyvää, mutta ei sellaisenaan.