Jos syö leipää ilman levitettä kuten oivariinia, voita tai margariinia niin laitatteko jotain muuta päälle ja mitä? Eikö leipä ole kuivaa!
Jos syöt leivän ilman levitettä niin mitä laitat siihen päälle?
Kommentit (22)
En syö leipää. Ei se päällinen pilaa terveyttä vaan se leipä.
Ainakin ankeaa se on. Voileipään kuuluu olennaisena osana voi.
Jos on vaikka tuoretta vaaleaa leipää, kuten patonkia, niin se ei kyllä tarvitse rasvoja päälle.
Paahtoleivän päällä kirpakka appelsiinimarmeladi, mutta vain joskus.
Juustosiivu leivän päälle ja pieni lämmitys mikrossa !
Vierailija kirjoitti:
Jos on vaikka tuoretta vaaleaa leipää, kuten patonkia, niin se ei kyllä tarvitse rasvoja päälle.
Tarvitsee, mutta mitään muita päällysteitä ei.
Pestoa, oliiviöljyä tai jotain tahnaa kuten oliiviöljy tai valkosipulitahnaa.
Olen juustohirmu ja elin ilman voita leivän päällä joskus. Nyt syön leipää hyvin vähän.
Eipä ole tullut kokeiltua, vedän yleensä juustohöylällä muutaman siivun voita ja sitten juustoa, niin että siinä on sellainen yhteensä sentti päällä.
Täällä, missä asun, leipä syödään aina sellaisenaan ja ruuan yhteydessä. Sitä usein kastetaan oliiviöljyyn, johon on laitettu suolaa ja sillä pyyhkäistään maut lautaselta.
Esimerkiksi tuorejuustoa, majoneesia, öljyä tai hummusta.
Vierailija kirjoitti:
Eipä ole tullut kokeiltua, vedän yleensä juustohöylällä muutaman siivun voita ja sitten juustoa, niin että siinä on sellainen yhteensä sentti päällä.
Minäkin laitan voita ja sitä on oltava riittävän paljon. Joku ohut sipaisu keskellä leipää tekee vain vihaiseksi.
Tuoreelle leivälle en laita. Jotain Keijua tai Floraa laitan sitten vanhemmalle leivälle. Ennen en käyttänyt ollenkaan.
Vierailija kirjoitti:
En syö leipää. Ei se päällinen pilaa terveyttä vaan se leipä.
Suksi suolle.
No juustoa yleensä. Oltermannia. Ei ole kuivaa.