Mokkapaloista tuli pahoja
Kommentit (12)
Vaikea sanoa, mikä on mennyt pieleen, kun ohjehan on selkeä. Joku ainesosa vanhaa?
sekoita aineet yhteen, joten en vatkannut taikinaa.
Taikinasta tuli mämmin näköstä ja uunissa ei kohonnut.
lisätään sitten maidon kanssa kun munat ja sokeri on vaahdotettu hyvin. Rasva viimeiseksi.
et vaahdottanut munia ja sokeria lainkaan?
puuhaarukalla munat ja sokerin sekaisin, sekä sen jälkeen sekoitin muut aineet joukkoon.
Kaikki aineet oli uusia, joten siitä ei ole kyse että olisivat vanhoja olleet.
Roskikseen menee koko pellillinen. Kitkerä maku siinä nyt on.
Kuulostaa siltä, että ongelma on just tuo munien ja sokerin vaahdottamatta jättäminen. Kunnon vaahdotus olisi tuonut taikinaan ilmaa eli kuohkeutta, siksi se ei noussut uunissa. Taikinasta tulee liian tiivis jos kaiken vaan sekoittaa keskenään.
nähnytkään.Jokaisessa reseptissä vaahdotetaan munat ja sokeri, lisätään voisula, maitoa ja kuiva-aineet.
Kohoaa oikein hyvin ja kuorrute kruunaa koko leivonnaisen.
Vaan pohja keitetään... en ikinä ole vaahdottanut munia ja sokeria suklaapiirakkaa
AP jos sulatit suklaan päälle liian kuumalla? Ja se paloi?
Laittoi kahvin ihan sellaisenaan keittämättä ja kieltämättä tuli aika pahoja :D
Laittoi kahvin ihan sellaisenaan keittämättä ja kieltämättä tuli aika pahoja :D
suolaa sokerin tilalle?