Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä teette ylimääräiselle hernekeitolle?

Vierailija
04.07.2024 |

Purkista tulee yhdelle liikaa.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
04.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä syön sen toisen annoksen seuraavana päivänä.

Vierailija
2/13 |
04.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön sen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
04.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin tulee pakastepinaattikeitostakin kaksi annosta, mutta mitä sitten? Onpahan seuraavankin päivän ruoka lämmittämistä vaille valmis kunhan keittää kerralla munat kumpaankin lautaselliseen.

Se tähteeksi jäävä hernari jääkaappiin ja syö sen sitten seuraavana päivänä.

Vierailija
4/13 |
04.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön seuraavana päivänä. Anteeksi, mutta eikö tällaisen pitäisi olla ihan itsestäänselvää? 

Vierailija
5/13 |
04.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön sen.

Vierailija
6/13 |
04.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytyy myöntää, että syön koko purkin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
04.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen just saman kuin vaikka maksalaatikollekin eli jätän siitä puolet seuraavalle aterialle.

Vierailija
8/13 |
04.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos et halua syödä koko satsia keittona, niin ota osa laimentamattomasta hernekeittomassasta eri astiaan ja tee vaikka pihvejä seuraavana päivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
04.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko tämä nyky Piryo-Päivicille liian monimutkaista? Et syö seuraavan päivän  niiku sen? 

Vierailija
10/13 |
04.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Täytyy myöntää, että syön koko purkin!

 

 

 

Mä kans joskus, jos on sellaista halpishernaria joka ei ole ihan hirveän täyttävää verrattuna vaikkapa siihen palvarin hernariin, josta se puolikas purkkikin on jo melko tuhti annos.

Mutta ei haittaa, mä tykkään hernarista ja hyvin voin syödä sitä kaksi päivää putkeen. Kunnon ruisleipää vielä siivu ja mieluiten kipparijuustolla niin alkaa olla jo kunnon herkkuateria. Itse en siis välitä esim pakastepizzoista jotka toisille on se herkkueines. Mulle se on tuo palvarin hernari edellä mainituilla lisukkeilla ja pienellä sinappitöräyksellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
04.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Popsin seuraavalla aterialla. Hernekeitto paranee uudestaan lämmittämällä. 

Vierailija
12/13 |
04.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jättäisin jaakaappiin ja söisin toisena päivänä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
04.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaadan päälleni