Naurattaa kun ihmiset ostavat noita paskoja Timo- uusia perunoita
Kommentit (15)
Suomessa peruna lasketaan herkuksi. Näin Italiassa asuvana sekin jo naurattaa.
Vierailija kirjoitti:
Suomessa peruna lasketaan herkuksi. Näin Italiassa asuvana sekin jo naurattaa.
On maamme köyhä ja siksi jää.
Uusia perunoita saa vasta syksyllä.
Siihen asti syödään varhaisperunaa.
Uudet perunat tarkoittaa, nimensä mukaan, uuden sadon perunoita.
Ja se sato nostetaan maasta syyskesällä.
Ne mullat kannattaa pestä pois ja keitinveden voi kaataa myös pois. Yleensä kaikki perunat menee vetisiksi, kun ne keitetään ylikypsiksi ja annetaan vielä lillua kuumassa vedessä lisää. Tottakai ne sillä tavalla tulee vetisen makuisiksi. Kannattaisi opetella keittämään perunat oikein.
Vierailija kirjoitti:
Suomessa peruna lasketaan herkuksi. Näin Italiassa asuvana sekin jo naurattaa.
Uudet perunat ovatkin herkkua.
Eriryisesti Lapin puikulaperuna, joka kasvaa maukkaaksi siksi, kun kesällä on Lapissa yölläkin valoisaa.
Timo on vetistä. Sioille se kehitettiin alunperin rehulajikkeeksi.
Vierailija kirjoitti:
Suomessa peruna lasketaan herkuksi. Näin Italiassa asuvana sekin jo naurattaa.
Italiaa varmaan naurattaa matkalla pankkiin myös köyhiltä suomalaisilta kerätyt "avustukset"
Täällä on pakko tyytyä perunaan, kun italaissa vedellään suomalaisten kustantamaa kaviaaria
Vierailija kirjoitti:
Suomessa peruna lasketaan herkuksi. Näin Italiassa asuvana sekin jo naurattaa.
Eikö Italiassa ole sitten hyviä perunoita vai eikö niitä osata laittaa?
Nimittäin hyvät perunat _ovat_ herkkua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suomessa peruna lasketaan herkuksi. Näin Italiassa asuvana sekin jo naurattaa.
Eikö Italiassa ole sitten hyviä perunoita vai eikö niitä osata laittaa?
Nimittäin hyvät perunat _ovat_ herkkua.
Sori vaan mummo, mutta Italialainen ruoka on useissa mielipidetutkimuksissa valittu maailman parhaaksi.
Vierailija kirjoitti:
Suomessa peruna lasketaan herkuksi. Näin Italiassa asuvana sekin jo naurattaa.
Italialaiset perunat ei olekaan hyviä. Sorry.
Vierailija kirjoitti:
Ne mullat kannattaa pestä pois ja keitinveden voi kaataa myös pois. Yleensä kaikki perunat menee vetisiksi, kun ne keitetään ylikypsiksi ja annetaan vielä lillua kuumassa vedessä lisää. Tottakai ne sillä tavalla tulee vetisen makuisiksi. Kannattaisi opetella keittämään perunat oikein.
Uudet- ja varhaisperunat keitetään siten, että ne laitetaan kypsymään, valmiiksi kiehuvaan veteen.
Ja vettä vain sen verran, että perunat juuri ja juuri peittyvät.
Monet pilaavat nämä kesäperunat juuri tuon takia, että keitetään liikaa ja liian suuressa vesimäärässä. Tuolloin perunoista tulee liisteriä.
Verkosta kyllä löytyy tietoa, miten kesä-ja varhaisperunat tulee keittää.
Lukekaapa sieltä.
voi ei eikö kukaan osta sinun viljelemiä rehu perunoita. onko paniikki päällä kun täälläkin mainostelet?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ne mullat kannattaa pestä pois ja keitinveden voi kaataa myös pois. Yleensä kaikki perunat menee vetisiksi, kun ne keitetään ylikypsiksi ja annetaan vielä lillua kuumassa vedessä lisää. Tottakai ne sillä tavalla tulee vetisen makuisiksi. Kannattaisi opetella keittämään perunat oikein.
Uudet- ja varhaisperunat keitetään siten, että ne laitetaan kypsymään, valmiiksi kiehuvaan veteen.Ja vettä vain sen verran, että perunat juuri ja juuri peittyvät.
Monet pilaavat nämä kesäperunat juuri tuon takia, että keitetään liikaa ja liian suuressa vesimäärässä. Tuolloin perunoista tulee liisteriä.
Verkosta kyllä löytyy tietoa, miten kesä-ja varhaisperunat tulee keittää.
Lukekaapa sieltä.
Höyryttämällä tulee vähintään yhtä hyviä.
ohis
Hulluilla on huvinsa. Halvaksi tulee jos tuosta saat iloa elämääsi.
5/5
En osta yhtään uutta perunaa ennen kuin avomaan Siikliä on saatavilla.