Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suodatinkahvin riittoisuus

Vierailija
04.06.2024 |

Olen nyt muutaman päivän ajan käyttänyt suodatinkahvin kahteen kertaan. Keitän siis aamulla kaksi isoa kupillista kahvia ja iltapäivällä toiset kaksi kupillista samoista kahvipuruista. En ole huomannut merkittävää makueroa. Ajattelin kokeilla, josko noista voisi keittää jopa kolmannen kerran, lisäämällä esimerkiksi vajaan mitallisen uutta kahvia entisten päälle.

Onko kenelläkään kokemusta voiko kahvipuruja käyttää kolmeen kertaan?

Rahat vähissä 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä ei ole kiellettyä on sallittua.

Vierailija
2/6 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun kahvi oli kortilla, laitettiin kahvin joukkoon suolaa, kun keitettiin samoista purista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Espressokahvista tuo luultavasti toimisi paremmin.

Vierailija
4/6 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä jauhetaan pavuista aina tuoreet kahvinpurut.

Vierailija
5/6 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin kaksi kertaa yleensä keitän näin että lisään yhden mitallisen puruja, ei vaikuta makuun.

Vierailija
6/6 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennemmin rahan ollessa tiukalla panostaisin siihen kahvin laatuun ja vähentäisin määrää, kun koettaisin kitkutella roopeankkakonsteilla pahan makuista kahvia. 

Yksi kupillinen aamulla ja toinen iltapäivällä, siihen vähäisempään (kofeiinin) määrään tottuu kuitenkin aika äkkiä. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän kahdeksan