IS:n makutestissä selvisi, mikä sinappi sopii makkaralle kaikkein parhaiten. Voittaja erottui joukosta kirkkaasti ja sai useammalta testaaja
IS:n makutestissä selvisi, mikä sinappi sopii makkaralle kaikkein parhaiten. Voittaja erottui joukosta kirkkaasti ja sai useammalta testaajalta täydet pisteet.
Kommentit (6)
Sinapit makutestissä, Arvosana 0-5
Turun Turun Sinappi, Unilever Finland: 4,28
- Valmistaja: Suola/100 g: 2,5, Sokeria/100g: 20, Huomio: Sällöntäaineeton, Hinta €/kg: 10,80
- Raadin kommentit: Napakka, maukas, veikkaan Turun sinappia, tuttu hyvä maku, perussinappi, tämä toimii aina!
Koti Sinappi, perinteinen: 3,75
- Valmistaja: Mausteaitta, Suola/100 g: 0,35, Sokeria /100 g: 33,5, Huomio: Sällöntäaineeton, Hinta €/ kg: 10,30
- Raadin kommentit: Makeahko, hyvä, rakeinen, makean vakevä, vähän jauhoinen, makutestin paras, mukavan mausteinen
Lihamestarin Voimakas: 3,14
- Valmistaja: Tapola, Suola/100g: 0,01, Sokeria/100g: 34, Huomio: Lisä-ja säilöntäaineeton, Hinta €/ kg: 1,30
- Raadin kommentit: Ei hassumpi väkevä sinappi, mukavan makea, pistävä, maku jää suuhun epämiellyttävällä tavalla, voimakas, tulinen, luonnikas, hyvällä tavalla väkevämpi
Wigren Special: 2,92
- Valmistaja: Suola/100 g: 1,28, Sokeria /100 g: 31, Huomio: Hinta € / kg: 13,83
- Raadin kommentit: Väkevän makea, aika hauska maku, jauhoinen, perussinappia makeampi, makeahko, ei kovin vahva, perus, ihan ok
Meiran Makea Sinappi: 2,78
- Valmistaja: meira, Suola/100 g: 0,5, Sokeria /100 g: 31
- Huomio: Hinta € / kg: 18,32
- Raadin kommentit: Makean väkevä: ihan kiva yhdistelmä, mieto, hiukan mauton, tylsä, en ostaisi, erikoinen, ei-perinteinen, ei maistu miltään makea
Auran Luomu sinappi: 2,00
- Valmistaja: Lunden Jalostaja, Suola/100 g: 1,2, Sokeria /100 g: 32, Huomio: Lisäaineeton, Hinta €/ kg: 14,32
- Raadin kommentit: Väkevä jälkimaku, hedelmainen, todella hapokas, vähän outo, jauhoinen, teollinen maku, liian makea
Kotisinappi, söisi vaikka paljaaltaan.
Tapola aika halpaa 1,30€/kg, tätä haen kun on lähes kymmenen kertaa halvempi muita.
Hienoa.