Makaronilaatikko, kanapastavuoka muuttuvat jääkaapissa pahan makuisiksi. Mitä teen väärin?
Niistä tulee kiinteä klöntti eikä makukaan ole yhtä hyvä kuin tuoreena
Kommentit (6)
Pasta tai makaroni pitää huuhdella kylmällä vedellä keittämisen jälkeen. Kokeilepa tätä makaronilaatikon ohjetta seuraavan kerran, kun teet.
https://www.soppa365.fi/reseptit/liha-padat-ja-laatikot/jouni-toivasen-…
Saman huomannu nimenomaan kanan kanssa. Seuraavana päivänä maku muuttuu todella oudoksi.
Ne on semmoisia hetisyötäviä. Pelkkä pasta paremminkin kuin millään sörsselillä höystetty, voita ja suolaa korkeintaan jos aikoo jääkaappiin.
Et kai käytä kaurakermaa tms? Oikeat kermatuotteet parantavat monesti makunsa uudelleen lämmityksessä. Kaurakermatuotteet muuttuvat uudelleen lämmityksessä aivan kammottavan makuisiksi. Kokemusta on.
Ne pitää peittää esim kelmulla ettei ne ime hajuja jääkaapin muista ruuista.
No se on niiden ominaisuus. Makaronilaatikon saa vielä elvytettyä kun sen lämmittää paistamalla paistinpannussa runsaassa voissa. Tulee ihan syömäkelpoista.
Uudelleen lämmitetty kana sen sijaan...Hyi olkoon!