Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Makaronilaatikko, kanapastavuoka muuttuvat jääkaapissa pahan makuisiksi. Mitä teen väärin?

Vierailija
07.04.2024 |

Niistä tulee kiinteä klöntti eikä makukaan ole yhtä hyvä kuin tuoreena

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
07.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No se on niiden ominaisuus. Makaronilaatikon saa vielä elvytettyä kun sen lämmittää paistamalla paistinpannussa runsaassa voissa. Tulee ihan syömäkelpoista.

Uudelleen lämmitetty kana sen sijaan...Hyi olkoon!

Vierailija
2/6 |
07.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pasta tai makaroni pitää huuhdella kylmällä vedellä keittämisen jälkeen. Kokeilepa tätä makaronilaatikon ohjetta seuraavan kerran, kun teet.

https://www.soppa365.fi/reseptit/liha-padat-ja-laatikot/jouni-toivasen-…

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
07.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saman huomannu nimenomaan kanan kanssa. Seuraavana päivänä maku muuttuu todella oudoksi.

Vierailija
4/6 |
07.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on semmoisia hetisyötäviä. Pelkkä pasta paremminkin kuin millään sörsselillä höystetty, voita ja suolaa korkeintaan jos aikoo jääkaappiin. 

Vierailija
5/6 |
07.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et kai käytä kaurakermaa tms? Oikeat kermatuotteet parantavat monesti makunsa uudelleen lämmityksessä. Kaurakermatuotteet muuttuvat uudelleen lämmityksessä aivan kammottavan makuisiksi. Kokemusta on.

Vierailija
6/6 |
07.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne pitää peittää  esim kelmulla ettei ne ime hajuja jääkaapin muista ruuista. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme kuusi