Varrellisten kapristen käyttö? Voiko syödä sellaisenaan
Kommentit (8)
Voi syödä sellaisenaan, jos niitä säilykkeenä myytäviä tarkoitat.
Nyt en ole varma onko kyseessä sama kapris, joka on joko liemessä tai suolassa säilötty? Siis onko ne tuoreita ja vielä varrella kiinni jossain?
Vierailija kirjoitti:
Nyt en ole varma onko kyseessä sama kapris, joka on joko liemessä tai suolassa säilötty? Siis onko ne tuoreita ja vielä varrella kiinni jossain?
Ne on isompia kuin ne pienet.. ja liemessä säilöttyjä. Yhdessä jutussa luki "raakoja marjoja" niin mietinpähän vaan.
ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nyt en ole varma onko kyseessä sama kapris, joka on joko liemessä tai suolassa säilötty? Siis onko ne tuoreita ja vielä varrella kiinni jossain?
Ne on isompia kuin ne pienet.. ja liemessä säilöttyjä. Yhdessä jutussa luki "raakoja marjoja" niin mietinpähän vaan.
ap
Jos ruokaan laitat niin kypsyvät siellä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nyt en ole varma onko kyseessä sama kapris, joka on joko liemessä tai suolassa säilötty? Siis onko ne tuoreita ja vielä varrella kiinni jossain?
Ne on isompia kuin ne pienet.. ja liemessä säilöttyjä. Yhdessä jutussa luki "raakoja marjoja" niin mietinpähän vaan.
ap
Jos ruokaan laitat niin kypsyvät siellä.
Niin eli ei salaatteihin kannata?
Sellaisenaan vaan, ovat muuten hyviä. Onko ne Pirkan?
Ensimmäisen kerran elämässäni näin kyseisen sanan. Pikaisella googletuksella tajusin, etteivät kuulu minun ruokapöytään!
Ei niitä tartte kypsentää, eivätkö ne ole täyssäilyke etikkaliemessä?