Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pienyrittäjäksi leipurina, miten toimia?

Vierailija
28.03.2024 |

Sain äidiltäni suussasulavan leivän reseptin (laajsti kiitetyn, todella) ja ajattelin hyödyntää sen pienyrittäjänä Helsingissä. Mitä byrokratiaa, missä myisin? Torilla? Jonkinlaisista liikkuvista kärryistä? Tarvitaanko maistiaisiin jokin ihmeelinen lupa (EU tai vastaava!!)? Jokin hygieniapassi ilmeisesti? Saako leipoa omassa keittiössä, tarvitaanko jokin ihme tarkastus siihenkin?

Onko ylipäänsä pienyrittäminen nahdollista vai onko hallintohimmeli-byrokratia tehnyt senKIN käytännössä mahdottomaksi?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän neljä