Jessus mitä idioootteja koko some-kansa - Tanskan pääministeri valmisti ruokaa aivan oikein!
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2325641c-672a-4d25-bc08-ba7532c2d10a
Jos leikkuulaudalta kaikki menee pannulle kypsennettäväksi, voit todellakin huoletta käyttää broilerille ja vihanneksille samaa leikkuulautaa kunhan pesee sen huolellisesti käytön jälkeen!
Kommentit (8)
Jos ei nuole leikkuulautaa käytön jälkeen, niin miten bakteeri muka pääsee suuhun? Pannu tappaa sen ja pannulla oleva on se mikä syödään.
En käyttäisi puista leikkulautaa oikein muuhun kuin leivän leikkaamisalustana. Liha ehdottomasti muovisella leikkulaudalla.
Vähän eri asia ravintolassa. Samoja leikkuulautoja käytetään pidempään välissä pesemättä kuin vain yhden ruoan valmistuksessa. Muuten pitäisi päivän aikana olla sata leikkuulautaa.
Vierailija kirjoitti:
En käyttäisi puista leikkulautaa oikein muuhun kuin leivän leikkaamisalustana. Liha ehdottomasti muovisella leikkulaudalla.
Ja samoin sipuli.. kivasti maistuu kaikki sipulille mitä tuossa tuon jälkeen leikataan. Itsellä ei ole kuin muovisia leikkulautoja just tuon takia, saa tiskikoneseen samantien ja pesu 80 asteessa. Kuolee pöpöt ja häviää hajut ja maut.
Vierailija kirjoitti:
En käyttäisi puista leikkulautaa oikein muuhun kuin leivän leikkaamisalustana. Liha ehdottomasti muovisella leikkulaudalla.
Sitähän on ihan tutkittu, että muovi on mehukkaampia kasvualusta bakteereille kuin puinen leikkuulauta. Muovi on parempi ainoastaan helpomman puhdistuksen ansiosta. Puualustaa kun ei kannata tiskikoneeseen laittaa.
Valmisti sitten oikein tai väärin niin täysin turha uutisaihe ja vielä turhempi aihe raivota.
Vierailija kirjoitti:
En käyttäisi puista leikkulautaa oikein muuhun kuin leivän leikkaamisalustana. Liha ehdottomasti muovisella leikkulaudalla.
Puu on antibakteerista materiaalia. Parempi kuin muovinen. Bakteerit elävät pitempään muovisella - kuin puisella leikkuulaudalla.
Juuri näin.