Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Help. Ruskistin kananjauhelihan laiskasti pannulla n. 3-5 min ja laitoin uuniin nuudelivuuan kanssa 225 ja puoli tuntia. Onhan kypsää!!?

Vierailija
23.02.2024 |

Aloin miettiä, että nuudelivuan sisällä olevat on vieläkin vähän vaaleita.

Päältä kuitenkin ruskistuneet ja kuivuneet.

Eli kananjauhelihan pyörittelyä pannulla 3-5 minuuttia ja uunissa nuudeliruuan seassa 30 min 225 asteessa.

Voiko vieläkin olla mahollista, ettei kaikki alla olevat kanat ole saavuttaneet +75 asteen lämpötilaa??

Olen hysteerinen. Ois pitänny varmaa ruskistaa kunnolla pannulla 10 minuuttia, että liha on kuivaa.

Laitoin sen kuitenkin vain hetken pyörittelyn jälkeen uuniin.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
23.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

On ihan väkisin kypsää.

Puolessa tunnissa 225 asteessa koko vuoka saavuttaa kyllä +75 asteen lämpötilan ja ruskithan niitä jo pannullakin.

On kypsää pakosti.

Vierailija
2/7 |
23.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita paistomittari sinne ja kato lämpötila.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
23.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En omista.

Vierailija
4/7 |
23.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olis kannattannu nähä vaivaa ja pyörittää pannulla. Voi olla, että ei ole kypsyneet kunnolla nuudeleiden seassa.

Vierailija
5/7 |
23.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä

Vierailija
6/7 |
23.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hysteerikot muistaa, että kana=salmonella. Suomessa sitä ei edes ole liikkeellä, että kannattaa keskittyä siihen pinin jakamiseen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
23.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos epäilyttää, pienennä uunin lämpötilaa esim. 150 asteeseen, peitä foliolla ja anna hautua lisää jonkin aikaa. Folio ja matalampi lämpötila estävät pinnan palamista.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä kolme