Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko toi kinkku nyt sit syötävää vai jotenkin pilalla eli perseellään?

Vierailija
23.12.2010 |

9-kiloinen siankankku, laitoin uuniin kolmelta tänään ja ihan kohta se on jo 75-asteista. Laskin että puolille öin pitäisi mennä mut eipä mennykään. Eka kerta kun kinkkua paistelen, ja näinpä näkyy menevän muuten kun Strömsössä.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ole. Meilläkin kinkku valmistui kolmea tuntia aikaisemmin. Kun aina sanotaan, että tunti per kilo niin meidän kymmenkiloinen kinkku oli valmis (lämpö 80 astetta) jo seitsemässä tunnissa.

Vierailija
2/9 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

persus :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vähän aikaa sitten, ajattelin että jos sittenkin liian kuuma uuni... Juu, peukalo on aika keskellä kämmentä.



ap

Vierailija
4/9 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

persus :D

ap

Vierailija
5/9 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitten laskin 100. Kinkin sisälämpötila uuniin laitettaessa vaikuttaa myös paistoaikaan.

Vierailija
6/9 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin nohevana miehelle pullistelin että kyllä tää multa onnistuu yksinkin (keittiön kuningas on töissä). Jos tosiaan annan vielä lämmön nousta ja sit pidän peukkuja ettei tuosta ihan pommia tullut. Kiitos kaunis vinkeistä ja kokemuksista, myös sinulle joka ehdotit että kymmenisen tuntia vielä paistelisin :)



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakaa haukkuvat kaikki, mutta ylikypsää tuskin kukaan.

Vierailija
8/9 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja vielä 1 tunti siihen päälle. Eli 9 kilon kinkkua 10 tuntia paistetaan. Ja ennen uuniin laittoa hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Kinkun sisälämpötila olisi hyvä olla noin 10 astetta uuniin laitettaessa.

Näillä ohjeilla olen onnistunut aina. Kinkku ollut hyvää :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
22.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kerran olet jouluna paistanut! Osta uusi kinkku sanon minä.