Tattarin maun peittäminen?
Vinkkejä, millä saisin peitettyä tattarin karvaan maun puurosta?
Olen siis rav.terapeutin suosituksesta aloittanut ruokavalion, jossa välttelen kotimaisia viljoja. Kaipaan kuitenkin aamupuuroa ja mieluiten sellaista, missä on edes jotain ravintoarvoja (riisi, maissi ja peruna ei siis käy). Kävin kaupassa ja huomasin, että tattari on aika edullinen "viljaton" vaihtoehto, mutta ongelmana on sen läpitunkeva, villasukkamainen maku. Voiko sitä yrittää peittää jotenkin?
Kommentit (4)
Kokeile veriryhmä dieettiä. Me kaikki ihmiset tulimme tänne Suomeen aikoinaan hieman eri porukoissa, ja tiettyjen veriryhmien ihmiset sopeutuivat matkan aikana erilaisiin ruokiin.
Keitä tattaripuuro maitoon, on heti paljon parempaa.
Vierailija kirjoitti:
Kokeile veriryhmä dieettiä. Me kaikki ihmiset tulimme tänne Suomeen aikoinaan hieman eri porukoissa, ja tiettyjen veriryhmien ihmiset sopeutuivat matkan aikana erilaisiin ruokiin.
*Veriryhmäni on 0 ja teorian mukaan juuri lihatuotteet sopivat minulle erityisen hyvin.
Olen ollut kasvissyöjä jo reilut 20 vuotta. Olen terve ja voimakas. Inhoan jo paistetun lihan käryäkin, saati että pystyisin syömään jotain lihatuotteita. Veriryhmädietti on täyttä humpuukia.
Puuron sekaan:
- Kanelia ja sokeria
- Banaani muussattuna
- Pakastemansikoiden lientä
- Kookoskermaa
- Maapähkinävoita
- Mustikkakiisseliä
- Säilykepäärynöitä
- Kaakaojauhetta ja vaniljasokeria
- Voisulaa
- Puolukoita
- Kinuskikastiketta