Suolakurkun hinta
Miks suolakurkun(tai maustekurkun mikälie) hinta laskee mitä enemmän siihen tungetaan sokeria? Ei käy järkeen. Mitenkä lisä raaka-aineen työntäminen voi laskea hintaa luulis että toisinpäin mutta ei mitä vähemmän lisättyä sokeria haluat suolakurkkuusi sitä kalliimpaa hevon perse.
Kommentit (20)
Suolakurkku ja maustekurkku ovat kaksi ihan eri asiaa! Suurin ero on valmistustavassa.
Vierailija kirjoitti:
Suolakurkku ja maustekurkku ovat kaksi ihan eri asiaa! Suurin ero on valmistustavassa.
Miten näiden valmistustavat merkittävästi eroaa toisistaan?
Suolakurkut hapatetaan eli maitohappokäytetään. Maustekurkut valmistetaan etikkaliemessä, johon lisätään sokeria ja mausteita.
Vierailija kirjoitti:
Suolakurkut hapatetaan eli maitohappokäytetään. Maustekurkut valmistetaan etikkaliemessä, johon lisätään sokeria ja mausteita.
Ei. Suolakurkku ei ole välttämättä hapankurkku ja maustekurkkujakin voi valmistaa hapattamalla. Ero on vain siinä, että onko liemessä sokeria vai ei.
Osta fermentoituja. Ei ole sokeria.
Ennen iso suolakurkkupurkki maksoi viitisen euroa , nyt kympin , ei ole hinta laskenut. Kauhistuin hintaa.
Vierailija kirjoitti:
Ennen iso suolakurkkupurkki maksoi viitisen euroa , nyt kympin , ei ole hinta laskenut. Kauhistuin hintaa.
Siis puhutko maustekurkuista vai suolakurkuista?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ennen iso suolakurkkupurkki maksoi viitisen euroa , nyt kympin , ei ole hinta laskenut. Kauhistuin hintaa.
Siis puhutko maustekurkuista vai suolakurkuista?
Suolakurkkupurkki eli suolakurkuista oli puhe .
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolakurkut hapatetaan eli maitohappokäytetään. Maustekurkut valmistetaan etikkaliemessä, johon lisätään sokeria ja mausteita.
Ei. Suolakurkku ei ole välttämättä hapankurkku ja maustekurkkujakin voi valmistaa hapattamalla. Ero on vain siinä, että onko liemessä sokeria vai ei.
Väärin. Suolakurkku on aina fermentoitu, maustekurkku säilötty etikka-sokeriliemeen. Arkikielessä toki moni sanoo maustekurkkuakin suolakurkuksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolakurkut hapatetaan eli maitohappokäytetään. Maustekurkut valmistetaan etikkaliemessä, johon lisätään sokeria ja mausteita.
Ei. Suolakurkku ei ole välttämättä hapankurkku ja maustekurkkujakin voi valmistaa hapattamalla. Ero on vain siinä, että onko liemessä sokeria vai ei.
Väärin. Suolakurkku on aina fermentoitu, maustekurkku säilötty etikka-sokeriliemeen. Arkikielessä toki moni sanoo maustekurkkuakin suolakurkuksi.
Kerro tämä Felixille, kun näköjään tiedät paremmin :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolakurkut hapatetaan eli maitohappokäytetään. Maustekurkut valmistetaan etikkaliemessä, johon lisätään sokeria ja mausteita.
Ei. Suolakurkku ei ole välttämättä hapankurkku ja maustekurkkujakin voi valmistaa hapattamalla. Ero on vain siinä, että onko liemessä sokeria vai ei.
Väärin. Suolakurkku on aina fermentoitu, maustekurkku säilötty etikka-sokeriliemeen. Arkikielessä toki moni sanoo maustekurkkuakin suolakurkuksi.
Kerro tämä Felixille, kun näköjään tiedät paremmin :)
Ei kiinnosta miksi Felix maustekurkkujaan kutsuu. Saahan sitä ostaa guacamoleakin jossa ei ole avokadoa edes siteeksi.
Moni puhuu suolakurkuista, joita ei ole koskaan edes syönyt ja ostaa etikkakurkkua.
ovat ylipainoisia,.. aidot suolakurkut ovat terveystuote..
Täällä ei saa puhua suolasta. Minunkin ketjuni poistettiin taannoin, kun kysyin paljonko laitatte suolaa keiton sekaan.
Maustekurkku on vähän kuin pörssikurkku joka on purkitettu halpaan aikaan kun taas avomaakurkku on tuoretta ja esim. talvella maksaa.
Suolakurkku on suolakurkku ja maustekurkku on maustekurkku. Valmistetaan eri tavalla ja maku on erilainen. Maustekurkut ovat rapsakoita, suolakurkut pehmeitä vaikkei niitä kuumenneta tai keitetä.
Mutta miehenikin ostaa usein maustekurkkuja, kun pyydän tuomaan suolakurkkuja. Ei muista eroa. Olen ruvennut pyytämään myrttisiä suolakurkkurversiona, niin osuu oikeaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolakurkut hapatetaan eli maitohappokäytetään. Maustekurkut valmistetaan etikkaliemessä, johon lisätään sokeria ja mausteita.
Ei. Suolakurkku ei ole välttämättä hapankurkku ja maustekurkkujakin voi valmistaa hapattamalla. Ero on vain siinä, että onko liemessä sokeria vai ei.
Väärin. Suolakurkku on aina fermentoitu, maustekurkku säilötty etikka-sokeriliemeen. Arkikielessä toki moni sanoo maustekurkkuakin suolakurkuksi.
Kerro tämä Felixille, kun näköjään tiedät paremmin :)
Ei kiinnosta miksi Felix maustekurkkujaan kutsuu. Saahan sitä ostaa guacamoleakin jossa ei ole avokadoa edes siteeks
Tuon kokoisessa lafkassa ei oteta riskejä. Suolakurkuksi saa kutsua myös etikkaliemessä olevaa kurkkua, kyseessä kun on suolaliemessä oleva kurkku. Muutama vuosi sitten kaupassa oli myös myynnissä hapatettuja maustekurkkuja, joiden liemessä oli sokeria.
Hapankurkku ei edelleenkään ole automaattisesti suolakurkku eikä suolakurkku hapatettu. Ihan sama mitä kotiliesi (lol) siihen sanoo.
Ottamatta kantaa suolakurkku/maustekurkku-keskusteluun, uskoisin sokerin olevan kurkkua halvempi raaka-aine. Tästä seurauksena enemmän sokeria -> prosentuaalisesti vähemmän kurkkua valmiissa tuotteessa -> hinta halpenee.
up