Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tuhoutuuko mutakakun teossa bakteerit uunissa?

Vierailija
19.11.2023 |

Sehän jää sisältä hiukan raa'aksi aina keskeltä, mutta eikö puoli tuntia 170 asteessa riitä tuhoamaan mikrobit?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etkö voisi valmistaa sen niin ettei siinä ole seassa räkää sun muuta sontaa?

Vierailija
2/7 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

 Miksi kakku on nii  hyvää " just raakana". Kanankunatkin jäävät raaoiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä käytän vain puhdasta mutaa, jossa ei ole bakteereita.

Vierailija
4/7 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän se löysyys tarkoita sitä, etteikö se sisus olisi kuumentunut tarpeeksi? Valtaosaan mikrobeista riittää kuumennus 100 asteeseen pariksi minuutiksi.

Vierailija
5/7 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Etkö voisi valmistaa sen niin ettei siinä ole seassa räkää sun muuta sontaa?

 

Jos se ei ole omatekemää?

Vierailija
6/7 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita siihen paistilämpömittari ja jos se näyttää +60 niin pitäisi olla ihan ok.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
19.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se kakku sieltä keskeltäkin kuumenee tarpeeksi.