Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko pizzataikinan tehdä yöksi jääkaappiin?

Vierailija
11.11.2023 |

Tuleeko hyvää? Jos tekee samalla reseptillä kuin normaalisti samana päivänä paistettavaan pizzaan. Eli täytyykö jotain erityistä ottaa huomioon? Kohoaako taikina oikeasti kylmässä? 

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
11.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti, pizzataikina kohotetaan kylmässä.

Vierailija
2/7 |
11.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nimen omaan ainakin 24h se pitää olla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
11.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen välillä kohottanut 3 päivää jääkaapissa.

Vierailija
4/7 |
11.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niinhän se ohjeen mukaan pitäisi tehdäkin.

Vierailija
5/7 |
11.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Just tein 00 jauhoista ja siinäkin luki et kohotusaika 24-72 tuntia. Oli jääkaapissa n. 19 tuntia. Maistuu paremmalle, vaikka en ehtiny täysin ohjeen mukaan tekemään, kun siitä ois pitäny tehdä vielä pallerot ja laittaa neki takas jääkaappiin. Mut osta toki 00 jauhoa, ei ne mun mielestä kovin kalliita ole. Jauhohyllystä, merkintä vaan 00 jauho. 

Vierailija
6/7 |
11.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin. Kohotan pizzataikinan aina jääkaapissa yön yli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
11.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo yön yli toimii hyvin, mutta laita vain 1/3 hiivaa normimäärästä. Jos kohota 72 tuntia, laita vain 1/10 osa.