Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uskalatisitko leipoa vieraille 2 päivää vanhasta rahkasta

Vierailija
10.12.2010 |

joka maistuu ihan ok:lle?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
10.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

hapantuotteenahan rahka säilyy viikkoja parasta ennen-päivän jälkeen avaamattomana kylmässä.

Vierailija
2/5 |
10.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

no se on kuule käyttökelpoista vielä kuukaudenkin päästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
10.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viime viikonloppuna leivoin 5 päivää vanhasta rahkasta. Ihan hyvältä maistui.



Ja omalle porukalle tein ruokaa viikon vanhasta ranskankermasta.



Sehän on vika myyntipäivä, ei vika käyttöpäivä.

Vierailija
4/5 |
10.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä vieraille pitää olla varmasti tuoretta. On tosi noloo jos siitä jotakin tulee.

Vierailija
5/5 |
10.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä vieraille pitää olla varmasti tuoretta. On tosi noloo jos siitä jotakin tulee.