Lue keskustelun säännöt.
Paras (huokeampi) korvike parmesaanille?
25.10.2023 |
Mitä laitatte parmesaanin tilalle, kanssavähävaraiset?
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Grana on muutaman sentin halvempaa. Esim munakkaassa Mustaleima Emmental olisi korvike, muttei taida olla halvempaa.
Kaikki vahvat juustot on korvike, tosin sulamisominaosuudet on mitä on.
Laitan sahanpurua, näyttää vähän samalta. Maku nyt on mitä on, mutta rahat on tosiaan vähissä...
Pecorinoa saa vähän halvemmalla.
Cucina poverassa parmesanin tilalla käytettiin pangrattataa eli raastettua kuivaa leipää (tai korppujauhoa) mikä paahdettiin öljyn ja valkosipulin kanssa ja jos parmesania oli sitä lisättiin vähän makua antamaan.