Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras (huokeampi) korvike parmesaanille?

Vierailija
25.10.2023 |

Mitä laitatte parmesaanin tilalle, kanssavähävaraiset?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pecorinoa saa vähän halvemmalla. 

Cucina poverassa parmesanin tilalla käytettiin pangrattataa eli raastettua kuivaa leipää (tai korppujauhoa) mikä paahdettiin öljyn ja valkosipulin kanssa ja jos parmesania oli sitä lisättiin vähän makua antamaan. 

Vierailija
2/5 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Grada Padano.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Grana on muutaman sentin halvempaa. Esim munakkaassa Mustaleima Emmental olisi korvike, muttei taida olla halvempaa. 

Vierailija
4/5 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki vahvat juustot on korvike, tosin sulamisominaosuudet on mitä on. 

Vierailija
5/5 |
25.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan sahanpurua, näyttää vähän samalta. Maku nyt on mitä on, mutta rahat on tosiaan vähissä...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän neljä