Sainko loisen kun lämmitin kalapuikot mikrossa ja yks jäi kylmäksi mut söin kuitenkin?
Onko vaaraa kun en paistanut niitä kunnolla? Apuaaaaa
Kommentit (10)
Tuskinpa. Kalojen loisista ihmiseen tarttuu lähinnä lapamato. Se elää makeanveden kaloissa, mutta kalapuikot tehdään yleensä turskasta tai seistä jotka on merikaloja. Vaikk sulla olisi ollut jotain jårvikalapuikkoja, ne on kuitenkin todennäköiseeti olleet pakstettuja. Lapamadon munat kuolevat yli vuorokauden kestävän pakastuksen aikana.
Sait nyt semmoisen madon joka ottaa vallan susta ja pakottaa sua pariutumaan vanhojen puliukkojen kanssa julkisesti ratsastat tissit pomppien iso jorman sylissä joka päivä
Todennäköisesti et saa. Pakastekalapuikot on olleet pakastettuna niin pitkään ja riittävän kylmissä lämpötiloissa, että mahdolliset loiset ovat kuolleet.
Ja sitä paitsi esikypsennetty. Eihän ne raakaa kalaa ole.
Taidat olla itse se yhteiskunnan loinen, vai?!
Kyllä se on nyt viimeinen syksy käsillä. Voimia mikrokokille.
No mut onko miten iso virhe ruuan hygienian kannalta lämmittää mikrossa vaikka pakkauksessa sanotaan VAIN uuni tai paistinpannu?
Kuka lämmittää kalapuikot mikrossa? Niistähän tulee ihan lötköjä, vaikka sen leivityksen idea on juuri se, että ne olisivat rapeita.
Vierailija wrote:
Tuskinpa. Kalojen loisista ihmiseen tarttuu lähinnä lapamato. Se elää makeanveden kaloissa, mutta kalapuikot tehdään yleensä turskasta tai seistä jotka on merikaloja. Vaikk sulla olisi ollut jotain jårvikalapuikkoja, ne on kuitenkin todennäköiseeti olleet pakstettuja. Lapamadon munat kuolevat yli vuorokauden kestävän pakastuksen aikana.
No voi hyvä ihminen, ei ne kalapuikot ole raakoja! Ne on kypsennetty jo tehtaalla ja pakastettu kypsinä.
Pliis kertokaa??