Saako tomaattimurskasta tehtyä spagetille kastikkeen?
Kommentit (18)
Ruskista hyvin jauhelihan, kuullotat sipulit ja valkosipulit. Lisäät sitten se tomaattimurskan, mausteet ja haudutat tunnin. Ihan hyvä kastike tulee!
Ei. Tomaatti ja pasta eivät yksinkertaisesti sovi yhteen, ja niiden yhdistäminen on kategorisesti kielletty. Sama kuin laittaisi voita leivän päälle.
Vierailija wrote:
Ruskista hyvin jauhelihan, kuullotat sipulit ja valkosipulit. Lisäät sitten se tomaattimurskan, mausteet ja haudutat tunnin. Ihan hyvä kastike tulee!
Ei ole Jauhelihaa tai sipulia, on vain Tomaattimurskaa ja mausteita
Vierailija wrote:
Ruskista hyvin jauhelihan, kuullotat sipulit ja valkosipulit. Lisäät sitten se tomaattimurskan, mausteet ja haudutat tunnin. Ihan hyvä kastike tulee!
Ripaus sokeria ja liraus balsamicoa ja tulee vielä parempaa.
Kuullota pannussa pikkottu sipuli ja valkosipuli ja lisää tomaattimurska ja vähän vettä , hauduttele . Tämäkin ihan hyvä pastakastike .
Paseeratusta tomaatista saa jopa parempaa kastiketta...
Mieluummin käyttäisin joulukinkkuun, siihen se on tarkoitettu.
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Ruskista hyvin jauhelihan, kuullotat sipulit ja valkosipulit. Lisäät sitten se tomaattimurskan, mausteet ja haudutat tunnin. Ihan hyvä kastike tulee!
Ei ole Jauhelihaa tai sipulia, on vain Tomaattimurskaa ja mausteita
Kyllä siitä näläntorjunta-ainetta saa, jolla voi siirtää nälkäkuolemaa vähän tuonnemmaksi. Ihan jo pelkkä tomaattimurskakin hiukan auttaa. Mutta lasagnelevyt siinä lisänä auttaa enemmän.
Vierailija wrote:
Laita mausteeksi balsamicoa ja lehtikaalta, tulee hyvä.
Kaali -> kaalia.
Ei kaalta.
Ei saa. Ideasi on susi jo syntyessään. Mene ravintolaan ja unohda kokkaaminen.
Googlaa pasta arrabiata, niin tiedät. Sovella siitä reseptistä sen mukaan mitä mausteita kaapista löytyy ja mikä on omaan makuun.
Onko valkosipulia? Tai tavallista sipulia? Jos on, niin kuullota alhaisella lämmöllä tavallista sipulia, älä ruskista. Lisää sitten valkosipuli ja kuullota sekin kypsäksi. Lisää tomaattimurska ja mausteet (basilika, timjami esim, suolaa ja mustapippuria), halutessasi voit laittaa jotain makeutta tuovaa, tavallinen sokerikin käy ja/tai esim balsamicoa. Maista. Anna kiehua pienellä ja keitä pasta erikseen ja lisää sitten keitetty pasta kastikkeeseen. Jos ei ole sipulia, niin kyllä onnistuu ilmankin, mutta kannattaa maistaa, että mitä mausteita kannattaa/tarvii lisätä.
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Laita mausteeksi balsamicoa ja lehtikaalta, tulee hyvä.
Kaali -> kaalia.
Ei kaalta.
Kaalta on murretta, murteet eivät ole kiellettyjä vielä.
Jos tomaattimurska on mielestäsi liian krouvia, niin surauta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella soosi sileäksi.
Laita mausteeksi balsamicoa ja lehtikaalta, tulee hyvä.