Syötkö hapatettuja ruokia? Esimerkiksi hapankaali, piimä, viili
Syötkö hapattamalla valmistettuja ruokia? Esimerkiksi viiliä, hapankaalia, jogurttia, piimää?
Kommentit (7)
Söisin mielelläni mutta mun kita on sellainen, että aika rajoitetusti kestää happoja.
Taidatte olla jo hyvin aikuisia, kuten minä. Tykkään näistä tuotteista ovat käsittääkseni hyväksi vatsalle. Nuorisolla on paljon vatsavaivoja, intoleranssia mitä kaikkea, oiskohan syynä kaiken maailman vouhotukset, kunnon ruokaa ei lainkaan. Kaikkeen hulluun suuntaukseen ei kannata miettimättä kenenkään lähteä, pitää kuunnella itseään ja vatsaansa.
-mäkättäjä mamma
Satunnaisesti hapankaalia ja viiliä, maustamatonta jogurttia viikoittain. Piimää en jostain syystä vain saa alas ja itseasiassa ihan vaan se haju etoo mutta viili on minusta hyvää (ja hajutonta).
Kyllä syön ja hyvin maistuu.