Tiedätkö salaisuuden sipulin leikkaamiseen ilman kyyneliä?
Se,ettei muodosta kyseiseen sipulin minkäänlaista tunnesidettä.
Kommentit (21)
Vierailija kirjoitti:
Itse olen toisessa huoneessa jos mies sipulia laittaa minun lounaaseen. Ei itketa ja 99.9% lounaista on herkullisia.
Entä loput 0,1 prosenttia?
Ostan yleensä pakastesipulia, joka on valmiiksi pilkottuna.
Terävä veitsi leikkaamiseen, niin ei itketä.
No itseasiassa kikka on se että kastelet joko talouspaperin tai vaikka sienipyyhkeen siihen leikkuulaudan viereen. Sipulin mehut etsiytyy kohti kosteutta kun leikkaat sen. Ne menee silmien sijaan siihen pyyhkeeseen. Oireilen voimakkaasti sipulista ja tämä keino oikeasti toimik
Isoäiti sanoi että kun laittaa tulitikun hampaiden väliin ei sipulin pilkkominen itketä. En ole kokeillut, enkä tiedä miten tuon on tarkoitus toimia.
Mun kaveri kuorii ja pilkkoo kaikki mun sipulit. Se ei itke. Se on psykopaatti.
Tiedän, terävällä veitsellä kun pilkkoon, niin sipuli ei murskaannu.
Leikkaan sipulit lapsen uimalasit päässä.
En ole ikinä kyynelihtynyt. Varmaan märisijät ovat niin hitaita leikkaamisessa.
Yksi niksi on laittaa sipulinpala suuhun leikatessa. En ole kokeillut.
Kokkina voin kertoa
Terävä veitsi ja leikkaat sipulin, niin ettet leikkaa sitä sipulin kovaa kantaa pois. Se kova kanta vapauttaa sitä sipulin nestettä ja alkaa itkettää. Sit heität sen kannan roskiin.
Terävä veitsi on ratkaisu. Veitsi, jolla voi leikata tomaatista tai kurkusta 1 mm siivuja on ratkaisu. Sellaisella leikattu sipuli ei edes huomaa tulleensa pilkotuksi.
Nää on just niitä hyviä juttuja,,,ensin pitää miettiä ja sit hörönaurut päälle!
helvetin terävä ja kokkiveitsi, ja tarpeeksi ohut teräinen. Itsellä kaksi laadukkaampaa (yli huntin ) ja muita ei tarvi, paitsi fileerausveitsi on sitten erikseen.
Itse olen toisessa huoneessa jos mies sipulia laittaa minun lounaaseen. Ei itketa ja 99.9% lounaista on herkullisia.