Uskaltaisitko syödä 2 päivää vanhaa kanaa?
Kanapanini viimeinen käyttöpäivä 8.9. Avaamaton.
Kommentit (27)
En. Ja olen henkilö, joka on syönyt yön yli huoneenlämmössä ollutta jugurttia, joka unohtui kauppareissun jälkeen kassiin. Pussiin. Laukkuun. En minä muista minne, mutta joka tapauksessa pointti oli se, että en ole ylihysteerinen näiden kanssa. Liha pilaantuu herkästi, joten kyllä viimeinen käyttöpäivä on oikeasti viimeinen.
Vierailija kirjoitti:
En. Ja olen henkilö, joka on syönyt yön yli huoneenlämmössä ollutta jugurttia, joka unohtui kauppareissun jälkeen kassiin. Pussiin. Laukkuun. En minä muista minne, mutta joka tapauksessa pointti oli se, että en ole ylihysteerinen näiden kanssa. Liha pilaantuu herkästi, joten kyllä viimeinen käyttöpäivä on oikeasti viimeinen.
Ei kai tuossa ole mitään ihmeellistä? Syön usein juustoja kasvishapurilaisia ym. jotka jääneet yöksi lämpöseen. Homeinen leipä ja juusto ovat syötäviä kun näkyvän homeen kuorii pois.
Kaksi päivää vanha kana on kyllä kovin nuori syötäväksi.
Söisin, jos vaihtoehto olisi lähteä kauppaan tai olla nälkäinen.
Kyllä noissa päivämäärissä tuon verran toleranssia on.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En. Ja olen henkilö, joka on syönyt yön yli huoneenlämmössä ollutta jugurttia, joka unohtui kauppareissun jälkeen kassiin. Pussiin. Laukkuun. En minä muista minne, mutta joka tapauksessa pointti oli se, että en ole ylihysteerinen näiden kanssa. Liha pilaantuu herkästi, joten kyllä viimeinen käyttöpäivä on oikeasti viimeinen.
Ei kai tuossa ole mitään ihmeellistä? Syön usein juustoja kasvishapurilaisia ym. jotka jääneet yöksi lämpöseen. Homeinen leipä ja juusto ovat syötäviä kun näkyvän homeen kuorii pois.
No siis ainoastaan íđīootti syö homeista leipää. Kyllä se koko leipä on pilalla, vaikka homepilkkuja olisi vain yksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En. Ja olen henkilö, joka on syönyt yön yli huoneenlämmössä ollutta jugurttia, joka unohtui kauppareissun jälkeen kassiin. Pussiin. Laukkuun. En minä muista minne, mutta joka tapauksessa pointti oli se, että en ole ylihysteerinen näiden kanssa. Liha pilaantuu herkästi, joten kyllä viimeinen käyttöpäivä on oikeasti viimeinen.
Ei kai tuossa ole mitään ihmeellistä? Syön usein juustoja kasvishapurilaisia ym. jotka jääneet yöksi lämpöseen. Homeinen leipä ja juusto ovat syötäviä kun näkyvän homeen kuorii pois.
No siis ainoastaan íđīootti syö homeista leipää. Kyllä se koko leipä on pilalla, vaikka homepilkkuja olisi vain yksi.
Hometta on ihan kaikilla pinnoilla, tuoreessa leivässä ja hengitysilmassa. Vain suurina konsentraatioina (näkyvä home) aiheuttaa oireita.
Vierailija kirjoitti:
Kaksi päivää vanha kana on kyllä kovin nuori syötäväksi.
Olen syönyt syntymätöntä kanaakin, siis munia...
Onkohan siinä kanaa juuri yhtään, lähinnä pelkkää säilöntäainetta..
Miksi ihmeessä söisin? On mulla varaa ostaa kaupasta tuorettakin ruokaa ettei tarvitse pilaantuneita tuotteita syödä säästömielessä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En. Ja olen henkilö, joka on syönyt yön yli huoneenlämmössä ollutta jugurttia, joka unohtui kauppareissun jälkeen kassiin. Pussiin. Laukkuun. En minä muista minne, mutta joka tapauksessa pointti oli se, että en ole ylihysteerinen näiden kanssa. Liha pilaantuu herkästi, joten kyllä viimeinen käyttöpäivä on oikeasti viimeinen.
Ei kai tuossa ole mitään ihmeellistä? Syön usein juustoja kasvishapurilaisia ym. jotka jääneet yöksi lämpöseen. Homeinen leipä ja juusto ovat syötäviä kun näkyvän homeen kuorii pois.
No siis ainoastaan íđīootti syö homeista leipää. Kyllä se koko leipä on pilalla, vaikka homepilkkuja olisi vain yksi.
Eikä se mitään pilalla ole, ei ole homejuustokaan
Jos ei haise ja maistu pahelle, niin söisin kyllä
Kanapanini paranee vanhetessaan. Aivan kuten Katri-Helena.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En. Ja olen henkilö, joka on syönyt yön yli huoneenlämmössä ollutta jugurttia, joka unohtui kauppareissun jälkeen kassiin. Pussiin. Laukkuun. En minä muista minne, mutta joka tapauksessa pointti oli se, että en ole ylihysteerinen näiden kanssa. Liha pilaantuu herkästi, joten kyllä viimeinen käyttöpäivä on oikeasti viimeinen.
Ei kai tuossa ole mitään ihmeellistä? Syön usein juustoja kasvishapurilaisia ym. jotka jääneet yöksi lämpöseen. Homeinen leipä ja juusto ovat syötäviä kun näkyvän homeen kuorii pois.
No siis ainoastaan íđīootti syö homeista leipää. Kyllä se koko leipä on pilalla, vaikka homepilkkuja olisi vain yksi.
Hometta on ihan kaikilla pinnoilla, tuoreessa leivässä ja hengitysilmassa. Vain suurina konsentraatioina (näkyvä home) aiheuttaa oireita.
No siis ainoastaan íđīootti syö tuoretta leipää tai hengittää.
Paninissa kana on kypsä, joten jos ei haise pahalle, niin voi syödä. Pikku ripulikaan ei ketään tapa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaksi päivää vanha kana on kyllä kovin nuori syötäväksi.
Olen syönyt syntymätöntä kanaakin, siis munia...
Hedelmöittyneitä munia ei syödä, joten et ole syönyt syntymätöntä munaaaa.....
Vierailija kirjoitti:
Miksi ihmeessä söisin? On mulla varaa ostaa kaupasta tuorettakin ruokaa ettei tarvitse pilaantuneita tuotteita syödä säästömielessä.
Tämä. Kolmasosa kaikesta tuotetusta ruoasta heitetään roskiin.
Vierailija kirjoitti:
Kaksi päivää vanha kana on kyllä kovin nuori syötäväksi.
Aloittaja tarkoitti, että hän syö vanhaa kanaa kaksi päivää.
?